Reserve room

captcha
Write your contacts

We are opening! Welcome :)

We are opening! Welcome :)

Take care, dear guests

Fitness tour «Body strength»


Reviews (page5)

Vira Anedchenko

Vira Anedchenko

Let me remind you that I am always at your service if you have any questions or suggestions related to the level of service at the Reikarz Hotel Group. I will also be grateful if you share your impressions about the rest in our hotels!
Write a review
25.04.2019 Алена

Reikartz Gallery Poltava

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

В прошлом месяце проводили тренинг в Галерее. Все было замечательно. Хотела бы отдельно отметить портье Анну, которая оперативно реагировала на наши нестандартные запросы и очень помогла в решении нескольких проблем. И особенную признательность хочу выразить Виктории, администратору ресторана, которая максимально быстро организовала питание для всей группы, учтя все пожелания участников. Спасибо!

Response of the management company

Уважаемая Алена, 
Спасибо Вам большое за обратную связь. Ваше мнение очень важно для нас. Благорадю Вас за то, что ометили работу наших сотрудников. 
Ждем Вас снова в нашей сети!

С уважением,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Details
23.04.2019 Ирина

Reikartz Mariupol

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

В целом впечатления очень замечательные. Персонал отзывчивый, профессионализм на уровне, компетентен во всех вопросах. Оказывали квалифицированную помощь в организации и проведении конференции, большое спасибо, все прошло четко, без накладок... Отдельная благодарность персоналу ресторана: блюда и их подача на отлично))) Наполеон - мечта))) Официанты умнички, профессионалы. Рекомендую))))

Disadvantages

В номере не хватает подставки под чемодан ( под зеркалом прям его место), в душе полочки... А на завтраке очень не хватает свежих овощей.

Response of the management company

Уважаемая Ирина, 
Благодарю Вас за отзыв и за выбор нашего отеля в Мариуполе. 
Нам очень приятно, что наш персонал произвел на Вас положительное впечатление, а Наполеон не оставил Вас равнодушным. 
Багажницы размещены в номерах повышенной категории комфортности, обладающих большей площадью. В номерах категории стандарт мы решили оставить больше свободного пространства для комфорта Вашего передвижения по номеру. На завтраке представлены сезонные овощи. Свежие овощи будут поданы нашим Гостям с 1 мая.
Ждем Вас снова в нашей сети!

С уважением,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Details
10.04.2019 Ольга

VitaPark Stanislavsky Yaremche

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Отдыхали семьей (2 взрослых и 2 детей) в начале апреля. После детских школьных каникул в отеле было спокойно. Номер люкс был очень огромный для нашей семьи. Везде чисто и тепло. Ежедневно проводилась уборка и приносили бесплатную водичку в бутылках. По нашей просьбе нам дали чайник и чашки в номер. Детская комната и аниматор деткам понравились. Питание хорошее и разнообразное. Как говорили предыдущие отдыхающие, что не хватало еды на шведской линии, то даже после часа начала завтрака или ужина ассортимент блюд был полным, даже часто после окончания приема пищи официанты много увозили оставшейся еды. Возможно это было связано с тем, что мы отдыхали в низкий сезон и отдыхающих было очень мало. Кроме того, мы были приятно удивлены акции 5+1, поэтому 1 день пребывания в отеле у нас был бесплатным. Вообщем цена соответствует качеству предоставленого сервиса, т.к. в некоторых рядом расположенных отелях цена только за проживание была на порядок выше (без питания).

Disadvantages

Единственный недостаток - это отсутствие во дворе детской площадки. Поэтому, чтобы покататься на качелях приходилось с детьми ходить на территорию других отелей.

Response of the management company

Уважаемая Ольга, 
Спасибо Вам большое за то, что делитесь своими впечатлениями об отдыхе в нашем отеле. 
Мы примем во внимание Ваше пожелание касательно детской площади на территории отеля. 
Будем рады видеть снова Вашу семью в нашем отеле!

С уважением,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Details
09.04.2019 Сергей Коваленко

Reikartz River Mykolaiv

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Не достатки перебивают достоинства: красивый вид на реку, но осадок от постоянных замечаний .........

Disadvantages

Звукоизоляция номеров, смотреть по тв практически нечего.

Response of the management company

Уважаемый Сергей, добрый день, 
Спасибо Вам, что пользуетесь нашими услугами. 
Приношу наши извинения за недочеты комплектации Вашего номера. Мы обязательно обратим внимание персонала на Ваши замечания, а также усилим контроль подготовки номерного фонда под заезд наших Гостей. Москитные сетки были сняты на зимний период, а с потеплением устанавливаются вновь. 
Мне очень жаль, что Ваш отдых был нарушен посторонним шумом. При Вашем следующем бронировании мы постараемся предоставить Вам максимально отдаленный номер. 
Спасибо Вам, что помогаете нам становится лучше. 
Ждем Вас снова в нашей сети!

С уважением,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Details
01.04.2019 Ольга

Reikartz Polyana

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Гарне місце розташування. Чудова дитяча анімація для дітей від 7 років.

Disadvantages

Відпочивали в готелі в червні 2018 року. В турецькій сауні відпадала плитка. А дитяча кімната , що знаходиться біля ресторану це просто жах. Килимове покриття, яке не змінювалося ще з часів відкриття готелю. М"які іграшки, які збирають пилюку, а також гострі полиці об які батьки не раз били собі голови. Скажіть будь ласка чи є відповідальна особа за безпеку дитячих кімнат в готелі Рейкарц Поляна? А також як часто ви оновлюєте іграшки і слідкуєте за їх справністю та чистотою?

Response of the management company

Доброго дня, Шановна Пані Ольго, 
Щиро дякую Вам за розгорнутий коментар. Всі Ваші побажання ми взяли до уваги і будемо раді чекати на Вас Вашу дитинку в нашій оновленій ігровій кімнаті. Ми змінили килимове покриття, перефарбували стіни, замінили іграшки, встановили бізіборди. 
Кахель в сауні також було оновлено. 
З персоналом ресторану були проведені бесіди стосовно якості та швидкості обслуговування. 
Що стосується прибирання, за Вашим проханням покоївки можуть обслуговувати Ваш номер у будь-яких комфортний для Вас час. 
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
22.03.2019 Ірина Алфімова

Optima Cherkasy

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Зручне розташування, чисті номери

Disadvantages

Мешкала в "Оптимі" м. Черкаси 20-21 травня номер 323. Це просто жах! На 4 поверсі над цім номером розташований ресторан. До 23.00 години дуже голосно грала музика. Після 23.00 музику зробили тихіше, але чути було до ранку. На фоні музики вночі в номері були чути всі рухи співробітників кухні. Зверталася на ресепшен в 21.45, мені пообіцяли попросити співробітників ресторану зробити музику тихіше - безрезультатно. Як таке може бути, чому не має поваги до людей, які проживають в готелі?

Response of the management company

Шановна Пані Ірино,
Щиро вдячна Вам за звернення. Ми раді, що Ви звернули увагу на чистоту нашого готелю.
Дозвольте принести Вам наші щирі вибачення щодо усього дискомфорту, пов'язаного с нічними шумом кухні. Кухаря, працюючого в нічну зміну було звільнено. Обіцяю Вам, що подібне більше ніколи не повториться.
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою,
Віра Анедченко,
Директор з гостинності RHG

Details
20.03.2019 Игорь Грабован

Optima Deluxe Kryvyi Rih

Bad hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Disadvantages

Отношение к клиенту, обратите внимание на освещение и качество интернета в номерах. Так как ресторан работает до 21:00 хорошо бы чтобы на рецепции предлагали альтернативу по доставке.

Response of the management company

Уважаемый Игорь,
Прежде всего, позвольте мне поблагодарить Вас за выбор нашего отеля и за Ваше обращение. Мне искренне жаль, что Вам не удалось поужинать по приезду в отель. Ресторан отеля, к сожалению, работает до 21:00. 
Ввиду того, что отель находится в спальном районе, а город Кривой Рог весьма длинный, рестораны, к сожалению, действительно прекращают доставку еды достаточно рано. Ввиду сложившейся ситуации с 01.04.19 мы вводим ночное меню - сендвичи и бутерброды, для возможности предложить альтернативу нашим Гостям.
Работа беспроводного интернета была проверена техническим специалистом.
Также хочу сказать Вам, что мы обязательно примем во внимание Ваше пожелание касательно освещения в отеле.
Ждем Вас снова в нашей сети! 

С уважением, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству

Details
20.03.2019 Лариса Пащенко

Reikartz Polyana

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Відпочивали в готелі "Reikartz Polyana" в січні 2019 року,отримали тільки позитивні враження.Тільки приїхали нас зустріла адміністратор Олена,знавець своєї справи,вічлива,уважна і приємна дівчина.Сам готель дуже красивий,чистий,теплий,затишний.Дуже смачна різноманітна кухня(шведський стіл) на будь-який смак.Сподобався басейн в якому приємна тепла вода,хороші сауни.Дякуємо адміністрації готелю.Ми до Вас обов'язково приїдемо ще і порадимо Вас своїм друзям.

Response of the management company

Шановна Пані Лариса, 
Я щиро вдячна за Вам за такий теплий відгук про наш готель Рейкарц Поляна. Адміністрація готелю прагне надавати нашим Гостям найкращий сервіс. 
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
14.03.2019 Валерия

Reikartz Dnipro

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

13 марта проводили фокус-группу международной организации, приглашали серьезных людей, а бариста просто в момент кофе-паузы вильнул хвостом и свернул аппарат. Гости не успели выпить чашечку кофе а мы были шокированы таким низкосортным уровнем hospitality. Впервые по своему опыту встречаю такой нерадивый персонал. Снеки были неудобными для простого потребления, достаточно незаурядными - мазать хлеб майонезом - ну извините, такой конференц-сервис не достоин Днепра и его гостей.

Response of the management company

Уважаемая Валерия, добрый день, 
Прежде всего, позвольте поблагодарить Вас за выбор нашего отеля для проведения фокус-группы. 
Получив Ваш отзыв, мы тут же провели служебное расследование. Нам очень жаль, что со стороны отеля были недоработки в обслуживании. Мы провели разъяснительную работу с сотрудниками ресторана и кухни. 
На следующей неделе для Вас забронирован конференц-зал, управляющий отелем Станислав будет контролировать Ваше мероприятие самостоятельно. Мы постараемся учесть все Ваши пожелания и сделать всё возможное, чтоб исправить Ваше впечатление о нашем отеле. 
Будем рады видеть Вас!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
27.02.2019 Ирина

VitaPark Stanislavsky Yaremche

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Все чудово))) Відпочивали в період з 19.02.2019 по 23.02.2019. Компанія з 2 дорослих та 3 дітей. Відпочинком дуже задоволені. Персонал відмінний, систему шведський стіл дуже вподобали діти (і ми дорослі також). Чого тільки коштує кожного ранку дивитись на р. Прут) Одним словом відпочивали супер!

Response of the management company

Шановна Пані Ірино, 
Безмежно раді Вашому відгуку.
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
27.02.2019 Наталья Пломадьянова

VitaPark Stanislavsky Yaremche

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Отдыхали в этом отеле в период с 23.02.2019 по 26.02.2019 компанией 8 человек: 5 взрослых и 3 детей. Остались только положительные впечатления! Отличный отель! Так как мы путешествовали с детьми, для нас важно было всё, и чистота, и комфорт, и питание , и обслуживание. И наши ожидания превзошли себя. Персонал приветливый, всегда улыбчивый и отзывчивый. Номера отличные, просторные и светлые. Вид на реку изумительный. Ощущение, что ты попал в сказку. Ресторану отдельный низкий поклон. Еда разнообразная и всегда свежая, подача очень красивая. Всем нам очень понравилось. И мы решили обязательно вернуться в Ваш отель. Так держать! Надеюсь, в наш следующий приезд всё будет так же на самом высоком уровне.

Disadvantages

Недостатков мы не заметили. Может как небольшое уточнение: в номерах было слегка прохладно, хоть батареи и работали на максимуме. Думаю это связано с величиной помещений... т.к. они были приличных размеров. Хотелось бы, чтобы зимой было чуть-чуть теплее. В остальном все прекрасно!

Response of the management company

Уважаемая Наталья, 
Мы бесконечно рады, что смогли превзойти Ваши ожидания. 
Касательно отопления в Вашем номере, Вы всегда можете обратиться на стойку рецепции, и мы тут же сделаем все возможное, чтоб создать для Вас максимально комфортные условия проживания, отрегулировав температуру до желаемого Вами уровня.
Двери наших отелей всегда открыты для Вас,

Хорошего Вам дня,
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
26.02.2019 Володимир Кондратюк

Optima Cherkasy

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Від імені організаторів та учасників конференції з "Розробка та управління проектами" Корпусу Миру США в Україні хочу подякувати усім співробітникам готелю "Оптіма" Черкаси. Ми постійно відчували, що про нас піклуються і враховують наші побажання. Технічна допомога у конференц залах надавалася за першого прохання, у кімнатах та конференц залах було дуже охайно та комфортно, працівники кухні гнучко реагували на наші потреби та вчасно усе подавали, працівниці на рецепції були дуже привітні та уважні. Особлива подяка заступнику керуючого готелем Дар'ї Мартилозі за велику роботу, яку вона координвала з боку готелю та за приємну співпрацю з нашими співробітниками. Професіоналізм Дар'ї заслуговує на найвищу повагу. The hotel personal was very flexible, attentive and responsive to our requests (regarding the meals and any other stuff) when such had occurred. All the activities, such as: coffee breaks, lunches, cleaning of the rooms,etc. had happened on time and in a very well organized manner.There were no issues with the restaurant.

Disadvantages

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Response of the management company

Шановний Пан Володимир, 
Ми безмежно раді тому, що проведення конференції в нашому готелі в Черкасах справило на Вас таке позитивне враження. 
Щиро дякую Вам, що відзначили старання нашої співробітниці Дар'ї.  
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
18.02.2019 Петр

VitaPark Borysfen

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Останавливался в этом отеле 2 раза. Номера чистые. Вкусный и сытный завтрак.

Disadvantages

Матрасы плохого качества. Спиной можно посчитать все пружины.

Response of the management company

Уважаемый Петр, добрый день, 
Мы рады, что Вы оценили чистоту нашего отеля, а завтраки пришлись Вам по вкусу. 
Мне очень жаль, что матрас в Вашем номере показался Вам недостаточно комфортным. 
Мы обязательно примем во внимание Ваш комментраий и постраемся устранить этот недочет.
Чать номерного фонда полностью обновлена, и при Вашем следующем бронировании мы с удовольствием предложим Вам номер, максимально отвечающий Вашим поделаниям. 
Будем рады видеть Вас вновь!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
18.02.2019 Петр

Raziotel Kyiv (Boryspilska)

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Хороший отель для командировок. Все чисто и исправно. Вкусные завтраки.

Disadvantages

Если спуститься к завтраку к 9 часам и позже, то часть меню уже не доступна. Отдельное внимание к персоналу ресторана, все официанты с таким выражением лиц, как будто им все должны. Не могу сказать, что мне показалось, так как довольно часто останавливаюсь в этом отеле.

Response of the management company

Уважаемый Петр, 
Спасибо Вам за выбор нашего отеля и за Ваше обращение. 
Шведская линия пополняется в течении утра по необходимости, но если чего-либо не хватает, Вы всегда можете обратиться к персоналу ресторана, и мы тут же пополним необходимое блюдо. Нам очень жаль, что наш персонал показался Вам недоброжелательным. Мы обязательно проведем беседы с сотрудниками и устраним недоработки. 
Будем рады видеть Вас вновь!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
15.02.2019 Татьяна Степанова

Reikartz Kremenchuk

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Большое СПАСИБО!!! Спасибо команде профессионалов за гостеприимство, домашний уют, чистоту в номере! К Вам хочется возвращаться! Успехов!

Response of the management company

Уважаемая Татьяна, 
Я очень благодрана Вам за Ваш положительный отзыв. 
Будем рады видеть Вас вновь в нашем отеле!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
06.02.2019 Дмитрий

Raziotel Kyiv (Yamska)

Horrible hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Сложно описать достоинства отеля, когда ты больше недели ждешь предложение по конференц-сервису... На письма не отвечают, на телефон с третьего раза можно дозвониться до кого-то, выслушав предварительно все акционные предложения. Если дозвонился, ответ - у нас много писем...ждите в порядке очереди... Карл!!! Вы или читайте быстрее, или менеджеров наймите больше. В общем, отель популярный, видимо, загрузка 100% круглогодично... Извините, что отвлек.

Disadvantages

Уважаемый Дмитрий, 
Благодарю Вас за Ваше обращение. Приношу наши глубокие извинения за задержку в обработке Вашего письма. К сожалению на момент Вашей заявки зал в Рациотеле на Ямской был уже забронирован. Мы предложили Вам альтернативу, рассмотерть еще один наш отель в Киеве для проведения Вашего мероприятия.  
Будем очень рады видеть Вас в нашей сети!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
04.02.2019 Оксана Никитенко

Raziotel Nikotel Mykolaiv

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Знаходиться в центрі міста

Disadvantages

Відсутність ліфту опалення в номерах відбувається за рахунок конвектору, який дуже голосно працює. Спасти при включенному конвекторі неможливо. В номерах дуже чутно звуків. Навіть, якщо люди тихо між собою спілкуються в сусідніх номерах. В місті прийому їжі вдень повзають таргани. Якість іжї залишає бажати кращого.

Response of the management company

Шановна Пані Оксана, 
Щиро вдячна Вам за відгук. Нажаль не вдалося з Вами зв'язатися, бо за телефоном, вказаним Вами, відповідає інша людина. 
Ми стурбовані Вашим зауваженням відносного того, що в номерному фонді готелю були виявлені комахи. Дезінсекція номерів, громадських і гостьових зон є обов'язковою регулярною процедурою. Спеціалізованою службою постійно проводиться профілактична обробка всіх зон готелю професійними засобами.
Ліфту в готелі нажаль немає, при Вашому наступному бронюванні ми із радістю запропонуємо Вам найтихіший номер на нижчих поверхах. Ми обов'язково звернемо увагу на Ваші побажання стосовно кафи та прожарки м'яса.
Від імені компанії я приношу Вам глибокі вибачення. Ми намагаємося робити все можливе, щоб проживання в мережі наших готелів було максимально комфортним і залишало Гостям тільки позитивні емоції. 
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
30.01.2019 Олег Яструбецький

VitaPark Stanislavsky Yaremche

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Даний готель, було вибрано нашою ІТ компанією для проведення корпоративної вечірки. Переваги помітні одразу. Розташування близько (600 метрів від головної дороги і в 10 хв. пішої ходи від головного базарчика Яремче). Підїхавши до готелю вас зустрічає справжня природа Карпат, гори з ялинами по одну сторону готелю і спокійна річка по іншу, тобто гарний краєвид з вікон вашого номеру гарантований. Готель вівідували в зимовий період і побачити цю зимову красу хоча б раз просто необхідно. В даному готелі ми провели два дні і одну ніч. Заселення відбувається з 14:00, у нашому випадку склалось так, що один з трьох автобусів прибув до готелю швидше на дві години. Тобто в 12:00 третина наших працівників уже була на рецепції, а це не багато не мало пів сотні осіб. І тут варто віддати належне адміністратору Оксані і дівчині на рецепції Юлії. Дівчата з належним професіоналізном і розумінням підійшли до даної ситуації. Адже не зважаючи на стільки ранній приїзд, до 14:00 усіх прибувших швидше колег розселили по номерах, причому 80% осіб відпочивали у своїх номерх уже протягом години після прибуття на рецепцію. Заселення колег з інших автобусів також пройшло досить швидко і за планом. Також сподобався підхід до колег чиї номери були готові ближче 14 години, усі мали можливість посидіти в зоні очікування біля каміну і замовити з кухні гарячі напої і їжу. Харчування в готелі двох разове у форматі шведського стола. І, я не знаю, що було краще, вечеря чи сніданок. Меню вечері і сніданку я не запам'ятовував, тому зверну увагу на нюанси які мене вразили. На вечерю було достатньо гарячих страв, декілька видів м'яса, два види картоплі, рис з овочами декілька видів сирів і багато десертів. На вечерю наш колектив приходив двома великими компаніями. Перша - ті, що приїхали в 12 і пів дня гуляли по Яремче та відпочивали в сауні готелю "Станіславський", друга - це ті , що цілий день катались на гірськолижному курорті "Буковель". Їжі вистачило усім, причому негативних відгуків від колег стосовно їжу не було, ніхто себе погано не почував після вечері, усі були ситі і задоволені. Сауна знаходиться у самому готелі. В навності дві парілки більша і менша, басейн, джакузі душ і 2 кімнати відпочинку. Особливо для мене сауна виявилась більш як комфортною, рекомендую відвідати. Святкування корпоративу пройшло на вищому рівні, офіціанти і кухня молодці, затримок з видачею страв не було, причому з напоями така ж ситуація, усе подавалось вчасно і без зауважень. Сніданок не менш ефектніший за вечерю. Особливо запам'ятались молочні сніданки і можливість їх комбінувати. Проживання у готелі комфортне, номери чисті і теплі, ліжка комфортні. Номера досить просторі, кольорова гамма приємна для очей. Виселення пройшло швидко і без пригод, якщо не зважати на декілька забутих речей у номерах, які у понеділок уже відправили новою поштою їх власникам, за це окреме дякую адміністарції готелю. Наш колектив залишився задоволеним проживанням у готелі "Станіславький" і в майбутньому хочемо проводити наші евенти тільки у вас. Ви найкращі! P. S. Особливу подяку хочемо висловити адміністратору Оксані, яка з впевненістю і професіоналізмом підійшла до вирішення усіх питаннь і непердбачуваних ситуацій, що виникали за цих два дні. Reikartz пощастило мати такого працівника у своїй команді.

Disadvantages

До недоліків можу віднести тільки процедру бронювання номерів готелю для такої великої кількості осіб.

Response of the management company

Шановний Пан Олег,
Щиро вдячна Вам за такий теплий відгук. Нам дуже приємно бути частиною Вашого свята. 
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!


З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
26.01.2019 Ольга Сорока

VitaPark Borysfen

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

чисто, зручно

Disadvantages

Місяць часу не можу отримати документи для звітності ( була у відрядженні) Персонал стверджує, що через те, що оплачувала картою онлайн - ніяки документів мені виписати не можуть. по факту - оплата була, послуга надана. Як відзвітуватись за відрядження, та отримати власні кошти? Прошу допомогти. Дякую.

Response of the management company

Шановна Пані Ольго, 
Дякую Вам за звернення. При сплаті номеру готівковим розрахунком або карткою на рецепції Готелю, Гостям надається фіскальний чек та рахунок. Якщо для Вашої бухгалтерії даного пакету документів недостатньо, то ми надамо Вам акт виконаних робіт. Заступник керуючого Готелем тримає це питання на особистому контролі, щоб спевнитися, що Ви отримали всі необхідні Вам документи.
Чекаємо на Вас знову в нашій мережі!


З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG 

Details
25.01.2019 Елена Семененко

Reikartz Carpaty

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Отличный отдых и самый лучший отель в мире! У меня нестандартный вопрос: подскажите какой фирмы и какой модели вы покупаете матрасы на кровати? Он идеальный! Буду очень признательна.

Response of the management company

Уважаемая Елена, 
Благодарю Вас за выбор нашего отеля в Карпатах.
Нам очень приятно, что наши матрасы позволили Вам насладиться сном.
Информацию относителньо матрасов отправила Вам на электронну почту.
Мы всегда к Вашим услугам!

Искренне Ваша, 
Вера Анедченко, 
Директор по гостеприимству RHG 

Details
Main page Reviews
captcha