Oda reservasyon
Konaklama rezervasyonu

captcha
Iletişim belirtiniz

Karpatlar'da bütün aile için dinlenme

Reikartz Polyana'da en iyi tatil fırsatları

Yanlış bilgilendirmeyi birlikte durduralım!

Önemli bilgi!

Ukrayna kazanacak!

Alliance ortak otelleri için rezervasyon yapın


Gizlilik Politikası

REIKARTZ GİZLİLİK BEYANI ve KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

REIKARTZ HOTEL MANAGEMENT LLC'nin bu Gizlilik Beyanı (bundan böyle “Beyan” olarak anılacaktır), REIKARTZ HOTEL MANAGEMENT LLC (bundan böyle REIKARTZ olarak anılacaktır) ve Reikartz Grup Otel çatısı altında birleşmiş tüm oteller için geçerlidir.  Bu nedenle Türkiye’de kurulu bulunan REIKARTZ GRUP OTEL LİMİTED ŞİRKETİ de aynı kapsamda ve yine REIKARTZ adıyla anılacaktır. 

REIKARTZ, dünyanın her yerindeki otel misafirlerimize Reikartz Grup Otel çatısı altında en kaliteli ürün ve konaklama hizmetlerini sunuyor; tarafınıza duyduğumuz saygı çerçevesinde, güveninizi korumak için gizliliğe büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, bu Beyan’ı; web sitemizi, otellerimizi veya diğer kaynakları ziyaret ederken sözlü veya yazılı olarak elde edilen veya sağlanan kişisel bilgilere ilişkin politikalarımızı açıklamak için oluşturmuş bulunuyoruz. Bu Beyan, Reikartz Grup Otel çatı markası altındaki otellerin dünya çapındaki uygulamalarını özetlemekle birlikte, Türkiye Cumhuriyeti mevzuatına göre değişiklikler içerebilir. Bu nedenle, gizlilik ve kişisel verilerin korunması konusunda Türkiye Cumhuriyeti özelinde mevzuat düzenlemelerine atıf yapılarak bunların içeriği kabul ve beyan edilmiştir. Bu nedenle kişisel verilerinizin REIKARTZ tarafından kullanımı hakkında daha fazla bilgi için lütfen atıf yapılan mevzuat hükümlerini okuyun.

Ürünlerimizden veya hizmetlerimizden herhangi birini kullanarak ve/veya bu Beyan’ı kabul ederek, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde kişisel verilerin ve özel nitelikli kişisel verilerin bu Beyan’da yer verilen bilgilere uygun olarak toplanmasını ve kullanılmasını anlıyor ve kabul ediyorsunuz.

Lütfen bu Beyan’ın, üçüncü taraf şirketler ve hizmet sağlayıcıların yanı sıra entegre seyahat hizmetleri sunan şirketler, pazarlama ortakları veya kurumsal müşteriler adına kişisel bilgilerin işlenmesi için geçerli olmadığını unutmayın.

Çatı markası Reikartz Grup Otel'in portföyünde yer alan oteller, https://reikartz.com linklerine tıklayarak görebileceğiniz otellerdir.

REIKARTZ, tüm misafir verilerini programları kullanarak kontrol eden bir yönetim şirketidir.

1. REIKARTZ HOTEL MANAGEMENT LLC Ve Türkiye’de Kurulu Bulunan REIKARTZ GRUP OTEL LİMİTED ŞİRKETİ Tarafından Toplanan Kişisel Bilgiler

REIKARTZ, misafir ve diğer irtibat kişileriyle iletişim kurarken, iş yaparken ve programları kullanırken kişisel veriler toplamaktadır. Bu tür kişisel bilgiler şunları içerebilir: Adınız/soyadınız, posta adresiniz, fatura adresiniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız, rezervasyon, konaklama veya otel ziyareti bilgileriniz; sadakat programına katılım hakkında bilgi; yarışmalara, çekilişlere veya pazarlama programlarına katılım hakkında bilgiler (otellerimizden birinde kalmıyor olsanız bile); satın alınan ürünler veya hizmetler hakkında bilgi; kişisel veriler: uyruk, gelir düzeyi, pasaport numarası, pasaportun verildiği yer ve tarih; seyahat verileri; ödeme kartı numaranız ve diğer ayrıntılar gibi ödeme bilgilerinin yanı sıra kimlik doğrulama bilgileri ve mobil hesaplarla ilişkili diğer hesap ve hesap bilgileri; bir oda seçerken tercihleriniz hakkında bilgi; almak istediğiniz pazarlama bilgilerinin miktarı hakkında bilgi; otellerimize gelebileceğiniz araçlar hakkında bilgiler; markalarımız veya otellerimiz hakkında incelemeler ve görüşler (belirlenmiş veya sizinle ilişkilendirilmişse); otel rezervasyonları dahil sipariş edilen hizmet paketleri; otellerde kaldığınız süre boyunca bağlantıda olduğunuz gruplar; sadakat programına katılımla bağlantılı olarak sağlanan bilgiler; Sizin tarafınızdan sağlanan veya sizin hakkınızda tarafımızdan alınan diğer bilgi türleri.

Bu noktada ifade etmek isteriz ki; pop-up onay butonuyla ve/veya açık rıza talep edildiğinde buna onay vermekle; otellerimizde ve diğer hizmet alımını onayladığınız yerlerde fiziken imzalandığınız evraklardaki onaylarınız veya uygulamalar eliyle yaptığınız onaylarınız ile işbu Beyan’daki tüm veri toplama, işleme, saklama ve aktarım şekillerine rıza göstermiş, onay vermiş kabul edileceksiniz.

REIKARTZ, program katılımcılarının isim ve numaraları dahil olmak üzere turist grupları hakkında bilgi talep edebilir. Ayrıca, aramaların kaydedilmesi veya izlenmesi, diğer iletişim türleri aracılığıyla alınan mesajlar (örneğin: uygulamalar aracılığıyla alınan mesajlar veya SMS mesajları), kalite kontrol ve eğitim amaçlarıyla müşteri hizmetleriyle ilgili bilgiler de dahil olmak üzere konuşmalarla ilgili bilgiler toplayabiliriz. Ayrıca REIKARTZ’ın ek kişisel bilgilere ihtiyaç duyduğu durumlar aşağıdadır.

*Sadakat Programlarına Katılım 

Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business.

Özellikle düzenli misafirlerimiz ve kurumsal müşterilerimiz için, onların en kapsamlı talep ve beklentilerini karşılayan 4 sadakat programı geliştirdik: Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business. Her sadakat programı, sadece dinlenme yeri olarak zincirimizdeki otelleri seçen turistler için değil, aynı zamanda kayıt hızı ve kullanım kolaylığını takdir eden kurumsal müşteriler için de özel koşullar ve maksimum faydalar sunmaktadır. Sadakat programlarına katılırsanız, REIKARTZ, sadakat programlarına katılım için bilgi toplamaktadır: Adınız, cinsiyetiniz, kişisel ve iş iletişim bilgileriniz, konumunuz, doğum tarihiniz, ikamet ettiğiniz ülke ve şehir, şirket adı; sadakat programları için hesabınız ve kayıt verileriniz hakkında bilgiler; web sitelerimiz veya uygulamalarımızdaki anketler, çekilişler, yarışmalar veya promosyon teklifleri ile pazarlama tercihlerinizle ilgili olarak sağladığınız bilgiler, geri bildirimler veya içerikler ve ayrıca üçüncü taraflar hakkında bu tür bilgiler; bir otelde kaldığınız süre boyunca veya halka açık alanlardaki video gözetim sistemleri, İnternet sistemleri (bilgisayarınız veya mobil cihazınız veya konumunuz hakkında veri toplayan kablosuz ağlar dahil), anahtar kartlar ve diğer sistem ve teknolojilerin güvenliği aracılığıyla toplanan bilgiler; web sitesinin kullanımı sırasında toplanan bilgiler; kurumsal müşterilerin ve hizmet sağlayıcıların çalışanlarının yanı sıra iş yaptığımız diğer kişiler hakkında iletişim bilgileri ve diğer ilgili bilgiler.

*Anketler

REIKARTZ anketleri demografik veya diğer kişisel bilgiler gerektirebilir. Bu nedenle anılan çalışmalarda bilgi toplama iş ve işlemleri gerçekleştirilebilir.

*Otelde Bilgi Toplanması

REIKARTZ, mevzuatın gereklilikleri nedeniyle bir otele kayıt olurken ve check-in yaparken sizden ek kişisel bilgiler istemek zorunda kalabilir. Otellerde, konukların ve ziyaretçilerin ortak alanlarda görüntülerini ve ayrıca otellerimizdeki konumunuzla ilgili bilgileri (anahtar kartlar ve diğer cihazlar aracılığıyla) toplamak ve saklamak için CCTV ve diğer güvenlik önlemlerini kullanabiliriz. Ayrıca, yasaların izin verdiği durumlarda çalışanlarımızı, misafirlerimizi ve otellerimize gelen ziyaretçilerimizi korumak için ses veya video kaydeden CCTV ve diğer teknolojileri kullanabiliriz. Ayrıca, otelde bir dizi hizmeti sağlamak için ek bilgilere ihtiyacımız olabilir: SPA merkezine ziyaretler, etkinlik organizasyonları…vb.

*Durum Profilleri

REIKARTZ, bir etkinlik planlarken, etkinlik veya toplantı verilerini, tarihini, misafir sayısını, oda tanımını kaydeder. Kurumsal etkinlikler düzenlerken, organizasyon hakkında bilgilere ihtiyacımız olduğundan, isim, yıllık bütçe, yılda finanse edilen etkinlik sayısı gibi bilgiler toplanır, işlenir ve saklanır. Ayrıca grubunuzun üyesi olan veya bir etkinliğe katılan konuklar hakkında da bilgi topluyoruz. Bizi bir grubun parçası olarak ziyaret ederseniz, grup tarafından sağlanan kişisel bilgilerinizi alabiliriz ve yasaların izin verdiği şekilde, kendi takdirinize bağlı olarak, grupta kalışınızın veya etkinliğe katılımınızın sonuçlarına göre sizinle iletişim kurabiliriz. Bizi bir etkinliğin parçası olarak, yasaların izin verdiği yerlerde ziyaret ederseniz, sizinle ilgili kişisel bilgileri etkinliğin organizatörleri ile paylaşabiliriz. Bir etkinlik düzenliyorsanız, etkinliğinizle ilgili bilgileri, yasaların izin verdiği durumlarda etkinlik için hizmet sunabilecek üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla da paylaşabiliriz.

*Sosyal Ağlar

Sosyal ağlardaki REIKARTZ etkinliklerine ve promosyonlarına katılmak istiyorsanız, sosyal ağ hesabınızdan bazı bilgilere ihtiyacımız olabilir: konum, otel kayıtları, etkinliklere katılım, ilgi alanları, fotoğraflar, durum değişiklikleri ve arkadaş listesi. REIKARTZ, bizimle kaldığınız süre boyunca çekilenler gibi, oylama, sergileme veya diğer promosyonlara katılma için sosyal medyada yayınlayabileceğiniz fotoğraf yarışmalarına katılmanıza da izin verebilir.
REIKARTZ’ın sizden doğrudan topladığı bilgilere ek olarak, sağladığınız bilgilere veya topladığımız diğer bilgilere dayalı olarak da sizinle ilgili başkaca bilgiler oluşturabiliriz.

2. REIKARTZ Tarafından Üçüncü Şahıslardan Alınan Kişisel Bilgiler

REIKARTZ, seyahat operatörlerinden ve seyahat acentelerinden, ödeme kartı şirketlerinden ve diğer ortaklardan, bu hizmetlere ilişkin ayarlarınıza uygun olarak sosyal ağlardan ve diğer üçüncü taraflardan da dahil olmak üzere hakkınızda bilgi alabilir. Bu kaynaklar sınırlı olarak belirtilmemiş olup, mevzuatın bilgi alınmasına izin verdiği tüm kaynaklar olarak ifade edilmiştir. REIKARTZ, bu bilgileri sizinle ilgili elimizde bulunan diğer verilerle birleştirebilir, bu Beyan'da belirtilen amaçlarla toplayabilir ve kullanabilir.

3. Tarafınızdan Sağlanan Kişisel Bilgilerin REIKARTZ Tarafından Kullanımı

REIKARTZ, odanızda ve tüm otellerimizde size beklediğiniz en üst düzeyde hizmeti sunabilmek için, kişisel verilerinizi bizden talep ettiğiniz ve beklediğiniz hizmetleri sağlamak ve kişiselleştirmek de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanmaktadır. Verileriniz işlenmeden önce, mevzuatın öngördüğü şekilde onayınız alınacaktır.

REIKARTZ, rezervasyonunuzu işleme koymak için adınız/soyadınız, adresiniz, fatura bilgileriniz ve bazı ülkelerde seyahat belgesi bilgileri dahil olmak üzere belirli verileri toplamak zorundadır. Gerekli bilgileri vermeyi reddederseniz, rezervasyonunuzu tamamlayamayız.

*Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business sadakat programlarının üyeleri. Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business sadakat programlarına üye iseniz, REIKARTZ, iletim hizmetlerimiz aracılığıyla kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlamak amacıyla sadakat programlarını belirlemek, yönetmek için verilerinizi kullanır. REIKARTZ'ın çeşitli hizmetlerine yönelik haber, reklam ve iş malzemelerinin yanı sıra internet, e-posta, mobil cihazlar ve medya reklamcılığı yoluyla size iletilen reklam ve içeriklerin yanı sıra web sitemizde, uygulamalarda ve iletişim yöntemiyle ilgili olarak belirtilen tercihlerinize uygun olarak müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla bilgiler kullanılır.

*REIKARTZ, sadakat programlarına katılmanız durumunda da verilerinizi şu amaçlarla kullanır:
- Reikartz Grup Otel şemsiye markasının portföyünde yer alan otellere rezervasyon ve yerleştirme sırasında kart ürünlerinin aktivasyonunu, kişiselleştirme çalışmasını ve sadakat programlarının şartlarının uygulanmasını sağlamak;
- Size daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sağlamak (örneğin, otellerde ek hizmetler, yerel cazibe merkezlerine ziyaretler ve transfer hizmetlerinin düzenlenmesi;
- Hizmet kalitesinden memnuniyet düzeyinizi belirlemek ve müşterilerimize en yüksek hizmet kalitesini sağlamak için pazar araştırması, anketler yapmak;
- Hedefli pazarlama yapmak ve reklam kampanyaları düzenlemek;
- Üçüncü tarafların (örneğin restoranlar veya nakliye şirketleri) talepleri de dahil olmak üzere bilgi ve hizmet taleplerine yanıt vermek;
- Oteldeki emniyet ve güvenliğinizin yanı sıra otel personelinin ve diğer misafirlerin emniyet ve güvenliğini sağlamak için;
- Genel belgeleri muhafaza etmek;
- Mevzuatın gereklerine ve bunlara uygun olarak kabul edilen kurallara uyulmasını ve bunlara uyulmasını sağlamak;
- Yeni ürün ve hizmetleri test etme, değerlendirme ve tanıtma fırsatı sağlamak.

*Hizmetlerin idari yönetimi. REIKARTZ, bonus bakiyesi ve uygun olduğunuz teklifler gibi hesabınızla ilgili bilgilere erişmenizi sağlamak da dahil olmak üzere katıldığınız programları yönetmek ve böyle bir programın parçası olan hizmetleri gerçekleştirmek için kişisel bilgilerinizi kullanır. Reikartz bu kullanımı; Reikartz Grup Otel çatısı altında birleşen oteller ile Reikartz Grup Otel çatısı altında birleşen oteller ile sizin aranızda doğrudan bir bağlantı oluşturmak; ve veri toplama sürecini basitleştirmek için yapabilir.

*İş toplantıları ve etkinliklerin organizasyonu. REIKARTZ, planlanmış toplantı ve etkinlikler hakkında size bilgi vermek için kişisel bilgileri kullanabilir.

*Pazarlama ve iletişim. İzin verilen durumlarda, REIKARTZ, iletişim yöntemiyle ilgili olarak belirttiğiniz tercihlerinize uygun olarak, kişisel bilgilerinizi size haber bültenleri, promosyonlar ve özel teklifler ile diğer pazarlama iletişimlerine abonelik sağlamak veya teklif etmek için kullanabilir. Bilgilerinizi konaklamanız sırasında mesaj göndermek, hesap bakiyesi uyarıları, rezervasyon onayları, pazarlama iletişimleri ve anketler, çekilişler, ödül çekilişleri ve diğer yarışmalar düzenlemek için kullanırız. Bu iletişimleri e-posta, posta, çevrimiçi reklamcılık, sosyal medya, telefon, metin mesajları (SMS ve MMS dahil), anlık bildirimler, uygulama içi mesajlar ve diğer yollarla (otelde mesaj göndermek dahil) sağlayabiliriz. Örneğin, odanızdaki TV sistemini kullanmak). İzniniz ile, web sitemiz ve uygulamalarımızın yanı sıra görüntülü reklam göndermek için sosyal ağlardan kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği (fotoğraflar gibi) de kullanırız. Ayrıca, kişisel bilgilerinize eklenebilecek ve kartınızın türünü belirlemek için bizim veya iş ortaklarımız tarafından kullanılabilen ödeme kartınız hakkında bilgi toplayabiliriz. Sitemizi ziyaret eden bir ziyaretçinin ödeme kartıyla ilişkili bir geri ödeme teklifinden yararlanıp yararlanmadığını öğrenmek ve ziyaretçilere otelde kaldıkları süre boyunca bu tekliften nasıl yararlanabileceklerini açıklayan reklamlar ve bilgiler sağlamak için üçüncü taraflarla da çalışabiliriz. Reikartz Grup Otel markalarının portföyünde yer almaktadır.

*Hizmet kalitesinin iyileştirilmesi. REIKARTZ, web sitemizin, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin ilginizi çekmesi için kişisel bilgilerinizi hizmet kalitesini artırmak için kullanabilir. Kişisel bilgilerinizi, odanızda ve tüm ağ otellerimizde beklediğiniz hizmet düzeyini sağlamak için de kullanırız.

*Veri doğruluğu, analitik ve kişiselleştirme. REIKARTZ, kişisel bilgilerinizi sistematize etmek ve veri analitiği amacıyla üçüncü taraf kaynaklardan alınan verilerle birleştirebilir. Ayrıca, her konuğa kişisel bir dokunuşla daha yüksek bir hizmet düzeyi sağlamak için üçüncü taraf kaynaklardan gelen bilgileri kullanırız. Örneğin, sosyal medya hizmetlerini veya diğer hesapları hizmetlerimize bağladıysanız, bu bilgileri size daha sıcak bir karşılama ve kişisel ilgi sunmak için kullanabilir veya üçüncü taraf şirketlere sunabilir ve bu maddenin herhangi bir paragrafına uygun olarak kullanabiliriz. 

4. REIKARTZ’ın Üçüncü Kişilere Sağladığı Kişisel Bilgiler

REIKARTZ HOTEL MANAGEMENT LLC, beklentilerinize uygun olarak size en üst düzeyde hizmet sunabilmek için kişisel bilgilerinizi Reikartz Grup Otel çatısı altındaki oteller, hizmet sağlayıcılarımız, üçüncü şahıs firmalar ve diğer üçüncü şahıslar ile kendi şartlarına göre paylaşabilir. Söz konusu paylaşım/aktarım hiçbir şekilde sebepsiz ve/veya hizmet politikası amaçları dışında olmayacaktır.

*Reikartz Grup Otel çatı markası altında yönetilen oteller dahil oteller. REIKARTZ HOTEL MANAGEMENT LLC, Reikartz Grup Otel çatısı altındaki otellere ve kontrolümüz altındaki otel sahiplerine, kişisel bilgileri size hizmet verebilmek için bireysel veya ortaklaşa kullanabilmeleri, bağımsız bir sistemin uygulanması için kişisel bilgiler verebilir. hizmette ve yukarıda açıklanan amaçlar için görsel yaklaşım. Ayrıca, bir otel işletmesini durdurduğumuzda, sahibine o otelin geçmişteki ve gelecekteki konukları hakkında belirli bilgiler veririz.

*Grup etkinlikleri veya toplantıları. Bir grup etkinliği veya toplantısı kapsamında Reikartz Grup Otel çatısı altındaki otellerden birinde kalıyorsanız, toplantı veya etkinliğin planlanması için elde edilen bilgiler bu toplantı ve etkinliklerin organizatörlerine ve gerekirse, bu etkinliği düzenleyen veya katılanlara iletilebilir.

*İş ortakları. REIKARTZ, otellerimizde konaklamanıza bağlı olarak size ürün, hizmet veya teklifler sunmak için başka şirketlerle ortaklık yapabilir ve bu doğrultuda bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabilir. Örneğin, size başka ek hizmetler sağlamak için ortaklarla anlaşabilir ve bu hizmetlerin sağlanabilmesi için kişisel bilgilerinizi ortaklarımızla paylaşmamız gerekebilir. Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business sadakat programlarına üye iseniz, programlara katılımınız yoluyla elde edilen indirimler, bonuslar ve diğer avantajlardan yararlanabilmeleri için kişisel bilgilerinizi ortaklarımıza verebiliriz. E-posta adresiniz gibi kişisel bilgilerinizi, seyahat düzenlemelerine uyumlarını veya özel ücret planlarını kullanmalarını değerlendirmelerine yardımcı olmak veya seyahat ortaklarımızla ortak pazarlama faaliyetlerine katılmalarını sağlamak için seyahat ortaklarımızla da paylaşabiliriz. REIKARTZ, ortak müşterilerimize reklamların iletilmesini sağlamak için ortak seyahat operatörleri, seyahat acenteleri ve ödeme kartı sağlayıcıları gibi üçüncü taraflarla da ortaklık yapabilir. Ortaklarımız, otellerimizdeki konaklamanızla ilgili bilgilere dayanarak size daha uygun teklifler sunabilir. Ayrıca, size daha uygun teklifler sunabilmeleri için, üçüncü taraf ortakların web sitesini ziyaret ettiğinizde veya ortağın uygulamasını kullandığınızda sizi tanımalarına veya siteleri ziyaret ettiğinizde sizi onların müşterilerinden biri olarak tanımalarına izin verebiliriz. E-posta adresinizi, üçüncü tarafların e-posta adresleriyle ilişkilendirebilmeleri ve size bizim adımıza internet üzerinden ve e-posta yoluyla reklam gönderebilmeleri için güvenlik önlemleriyle paylaşabiliriz.

*Promosyonların ortakları-organizatörleri. REIKARTZ, diğer şirketlerle işbirliği içinde promosyonlar, çekilişler, piyangolar, yarışmalar veya yarışmalar düzenleyebileceği gibi, diğer şirketler tarafından düzenlenen piyango ve yarışmalara da ödül verebilir. Çekilişlerden veya yarışmalardan birine girerseniz, bilgilerinizi etkinlik ortaklarımızla veya üçüncü taraf sponsorlarımızla paylaşabiliriz.

*Otellerdeki hizmetler. REIKARTZ, SPA uygulamaları, konferans hizmetleri, yemek hizmetleri ve diğer ilgili hizmetler dahil olmak üzere yerinde hizmetler sunan üçüncü şahıs sağlayıcılara kişisel bilgiler sağlayabilir.

*Servis sağlayıcıları. REIKARTZ, adımıza hizmet ve ürün sağlamak için üçüncü şahıs şirketlere güvenmektedir ve bu nedenle kişisel bilgilerinizi uygun olduğu şekilde onlarla paylaşabilir. Genel bir kural olarak, hizmet sağlayıcılarımız sözleşmeye dayalı olarak kişisel bilgilerinizi korumakla yükümlüdür ve yasaların gerektirdiği durumlar dışında kişisel bilgilerinizi başka şekilde kullanamaz veya paylaşamaz. REIKARTZ, tercihlerinize ve yürürlükteki mevzuata uygun olarak internette ve mobil uygulamalarda kişiselleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere, haberleri iletmek ve size tanıtım ve iş materyalleri sunmak için hizmet sağlayıcıları da görevlendirebilir. Yalnızca bu tür reklamlardan vazgeçme fırsatı sunan şirketlerle işbirliği yapıyoruz. Ayrıca, tercihlerinize ve üçüncü şahıs şirketlerden gelen verilere dayanarak, sizin için kişisel olarak hazırladığımız listelerden siteler, etkinlikler ve restoranlar seçerek rotaları tasarlamanıza izin vermek için hizmet sağlayıcılarla bilgi alışverişinde bulunabiliriz.

*Ticari işlemler. REIKARTZ, kendi bünyesindeki işletmeleri veya varlıkları satabilir veya yeni varlık veya işletmeler satın alabilir veya halihazırda marka portföyümüzde bulunan bir otelin yönetimini durdurabilir. Bu duruma bağlı olarak şirketimiz, Genel Bilgiler (Politika'da ayrıca açıklanmıştır) dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere toplanan bilgileri ve kişisel verileri ve bununla birlikte ticari işlemlerin verilerini bir veya daha fazla bağlı veya bağımsız üçüncü taraf şirkete aşağıdaki çerçevede devredebilir. Mevzuatın gerekliliklerine uygun olarak, söz konusu devir hiçbir şekilde sebepsiz ve/veya hizmet politikası amaçları dışında olmayacaktır.

*İlave. REIKARTZ, aşağıdaki durumlarda kişisel bilgileri açıklayabilir: (i) ilgili kanunun gereklerine uygun olarak; (ii) kamu makamlarının taleplerine yanıt olarak; (iii) yasal sürecin gereklerine uygun olarak; (iv) mevzuat hükümlerinin izin vermesi halinde web sitesi ziyaretçileri, misafirleri, çalışanları veya kamunun haklarının, gizliliğinin, güvenliğinin veya mülkiyetinin savunulmasının gereği olarak olarak; (v) mevzuat hükümlerinin izin vermesi halinde haklarınızı korumak veya olası zararları azaltmak için; (vi) mevzuat hükümlerinin izin vermesi halinde web sitelerimizde belirtilen hüküm ve koşullara uymak için; (vii) mevzuat hükümlerinin izin vermesi halinde acil durumlarda.
Kişisel verilerinizin açıklanması konusunda, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5/2. maddesi ve 6/3. maddeleri kapsamında hareket edilir ve işbu maddelerde belirtilen şartlardan birinin bulunması hâlinde, açık rızanız aranmaksızın bilgileriniz aktarılabilir.

5. Genel Bilgi

REIKARTZ, web sitelerimizi ve uygulamalarımızı ziyaret ettiğinizde ve kullandığınızda, ziyaret ettiğiniz site sayfalarının dizini ve ziyaret sayısı gibi siteyi kullanımınız hakkında sizi kişisel olarak tanımlamayan diğer bilgileri toplar. REIKARTZ, genel bilgileri ve üçüncü şahıslardan elde edilen verileri size e-posta, internet (mevcut ve diğer web sitelerimizde) ve mobil cihazlara yönelik uygulamalar yoluyla reklam vermek için kullanabilir. Genel Bilgileri, bir ortak web sitesini ziyaret ettiğinizde veya bir ortak uygulaması kullandığınızda ortaklarımızın sizi Reikartz Club, Reikartz Priority Guest, Reikartz Corporate Guest ve Reikartz Business sadakat programlarının bir üyesi olarak tanımlamasına veya sizi bir ortak uygulaması olarak tanımasına izin vermek için kullanabiliriz. Size daha uygun teklifler sunabilmeleri için siteleri ziyaret ederken veya uygulamalarımızı kullanırken müşterilerinin REIKARTZ ‘cooki’ler ve diğer teknolojileri ("nokta işaretleri", "web işaret-çileri", "clear GIF'ler", e-posta mesajlarındaki bağlantılar, JavaScript, Google veya Apple tarafından atanan cihaz kimlik numaraları veya diğer benzer teknolojiler) kullanabilir ve bu suretle bilgi toplayabilir. Bununla birlikte tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek, istediğiniz zaman bilgisayarınızdan tanımlama bilgilerini silebilir veya engelleyebilirsiniz (cookilerin nasıl silineceği veya engelleneceğine ilişkin bilgiler tarayıcınızın Yardım menüsünde bilgiler bulunabilir). REIKARTZ tarayıcı ayarlarınızdan sorumlu değildir. Farklı web tarayıcı türleri için tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceğine ilişkin basit ve anlaşılır talimatları www.allaboutcookies.org adresinde bulabilirsiniz. 

REIKARTZ, kullanıcılarımızın daha doğru bir profilini elde etmek için toplanan ve elde edilmiş bilgileri veya üçüncü taraf şirketlerden alınan anonim kişisel bilgileri kullanabilir (Örneğin, belirli telefon alanına sahip kullanıcılarımızın yüzdesini hesaplamak için özet bilgileri kullanabiliriz). Bu; doğum tarihi, cinsiyet ve medeni durum gibi demografik bilgileri, favori yiyecekler veya hobiler gibi algılanan ticari ilgi alanlarını ve sizden veya üçüncü taraflardan toplayabileceğimiz diğer bilgileri içerir.

Genel Bilgiler sizi kişisel olarak tanımlamadığından, REIKARTZ bu bilgileri yasaların izin verdiği her durumda açıklayabilir. Bazı durumlarda, genel bilgileri kişisel bilgilerle birleştirebiliriz. Kişisel bilgilere genel bilgilerin eklenmesi durumunda, ortaya çıkan bilgiler bu Beyan’daki kurallara uygun olarak kişisel bilgi olarak işlem görecektir.

6. Gizli Bilgiler

"Gizli bilgi" terimi, ırkınız veya uyruğunuz, siyasi görüşleriniz, dini veya felsefi inançlarınız, sendika üyeliğiniz, sağlık durumunuz, cinsel yaşamınız ve yöneliminiz, genetiğiniz, suç geçmişiniz ile ilgili bilgiler ve bunun yanı sıra kullanılan herhangi bir benzersiz biyometrik veri anlamına gelir. Bazı yargı bölgelerinde cep telefonu numaraları, konum verileri ve kimlik belgelerine ilişkin bilgiler de hassas bilgilerdir.

Genel olarak, REIKARTZ, tarafınızca gönüllü olarak sağlanmadıkça, rıza alınmadıkça veya yürürlükteki yasa veya yönetmelikler tarafından zorunlu tutulmadıkça gizli bilgileri toplamaz. Toplamamız durumunda ise sağlık bilgilerini, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan daha yüksek bir hizmet düzeyi sağlamak için kullanabiliriz (Örneğin, engelli kişilere bir oda sağlamak için).
Bu başlık altında ayrıca ifade etmek gerekir ki mevzuatın çizdiği sınırlar çerçevesinde “özel nitelikli kişisel verileriniz”in de toplanmasına ve işlenmesine onay vermektesiniz. Bu nedenle REIKARTZ mevzuata aykırı olmamak üzere özel nitelikli kişisel verilerinizi de toplayabilir. 

7. Çocuklardan toplanan kişisel bilgiler

REIKARTZ, 18 yaşından küçük kişilerden doğrudan ve/veya talep üzere kişisel bilgi toplamaz. Ebeveyn veya veli iseniz, çocuklarınızın izniniz olmadan kişisel bilgilerini vermelerine izin vermeyin.

8. Mobil Site Erişimi ve Lokasyon Bazlı Hizmetler

REIKARTZ, akıllı telefona veya mobil cihaza indirilebilen mobil uygulamalar sunmaktadır. Bu uygulamaların çeşitli işlevleri vardır. Söz konusu uygulamalar, müşteri hizmetlerinin kalitesini arttırmaktadır. Bu çerçevede ifade etmek isteriz ki kabulünüz ile kişisel verilerinizin ve zöel nitelikli kişisel verilerinizin söz konusu uygulama ve uygulama içi bölümlerde toplanmasına, işlenmesine ve saklanmasına da onay vermiş bulunmaktasınız. Uygulamalarımız, hizmet sunmanın yanı sıra, bu Beyan’a uygun olarak kullanılacak kişisel bilgileri ve genel bilgileri toplayabilir. Mobil uygulamalarımızın cihazınızdaki konumunuzla ilgili bilgilere erişmesine izin verirseniz, mobil uygulamalarımız, küresel konumlandırma sistemi (GPS) teknolojisini ve mobil cihazlarınızın diğer teknolojilerini ("işaretler" olarak bilinen kablosuz vericiler gibi) size sağlamak için kullanabilir ve bu suretle bulunduğunuz yere göre bilgi ve teklifler sunulabilir.

İşaretçiler, kapsama alanındaki mobil cihazlarla etkileşim yoluyla katılımcı tesislerde konumunuz hakkında bilgi toplamamıza olanak tanır. Bu konum bilgilerini, mobil cihazınıza bildirimler ve diğer bilgiler göndererek, otellerimizde dolaşırken navigasyon yardımı sağlayarak ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürün bilgileri ve teklifleri, hizmetleri veya faaliyetleri göndererek otel deneyimimizi geliştirmek için kullanabiliriz. Bu verileri, size ilginizi çekebilecek bilgiler, teklifler ve hizmetler sağlamak için iş ortakları ve hizmet sağlayıcılar dahil olmak üzere üçüncü taraf şirketlerle paylaşabiliriz. Uygulamadaki ayarları değiştirerek veya mobil cihazınızın ayarlarını değiştirerek konum bilgilerinin toplanmasını engelleyebilir veya kısıtlayabilirsiniz.

Tüm bu mobil ve konum tabanlı hizmetleri yalnızca mevzuatın izin verdiği ölçüde sunuyoruz.

9. Üçüncü tarafların web sitelerine ve hizmetlerine bağlantılar

Web sitemiz ve mobil uygulamalarımız, üçüncü şahıs web sitelerine bağlantılar içerebilir. Lütfen bu verilerin toplanmasından, kullanılmasından ve yönetiminden veya bu üçüncü şahıslar tarafından veri ve bilgilerin sağlanmasından veya ifşa edilmesinden sorumlu olmadığımızı unutmayın. Üçüncü taraf web sitelerinde bilgi girişi yapar, bilgilerinize ulaşmalarına izin verir, bilgisayar, tablet veya telefon gibi cihazlarınıza erişim izni verir veya kişisel bilgilerinize bir şekilde ulaşma imkanı sunarsanız; bu web siteleri için geçerli olan gizlilik politikası ve hizmet şartları geçerli olacaktır. Web sitelerine kişisel bilgiler vermeden önce gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

REIKARTZ, misafirlerimize ücretsiz internet erişimi sağlayan sınırlı sayıda internet sağlayıcı ile de işbirliği yapabilmektedir. Otelde internet kullanımınız, üçüncü şahıs internet servis sağlayıcısının kullanım şartlarına ve gizlilik politikalarına tabidir. Bu hüküm ve koşulları, oturum açma sayfasındaki bağlantıya tıklayarak veya internet servis sağlayıcısının web sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

10. Kişisel bilgilerin korunması

REIKARTZ: Kişisel bilgileri yetkisiz erişim, ifşa, değişiklik veya imhadan korumak ve bilgilerin uygun şekilde doğru ve güncel olmasını sağlamak için, REIKARTZ güvenlik programının oluşturulmasından, güncellenmesinden ve yönetiminden sorumlu bilgi güvenliği profesyonellerinden oluşan güvenilir bir ekibe sahiptir. REIKARTZ Global Bilgi Güvenliği ekibi, diğer işlerin yanı sıra, sistemlerimizi olası saldırılara karşı izlemek, olası olaylara müdahale etmek, otel bilgi güvenliğini sağlamak, şirketimiz tarafından verilerin korunması için kullanılan güvenlik kontrollerinin düzenli olarak gözden geçirilmesi ve güncellenmesinden sorumludur. Aynı zamanda ekibimiz, küresel bilgi güvenliği eğitiminin yanı sıra, sistemlerimizi olası izinsiz girişlere karşı izlemek, olası olaylara yanıt vermek, otel bilgi güvenliği yönetimini sağlamak, şirketimiz tarafından verileri korumak için kullanılan güvenlik kontrollerinin düzenli olarak analiz edilmesi ve güncellenmesinden de sorumludur. Bilgi güvenliğine aykırı durumların ortaya çıkması halinde şirketimiz, ilgili makamları ve/veya müşterileri yürürlükteki mevzuat hükümlerine uygun olarak bilgilendirecektir.

REIKARTZ ayrıca, ortaklarımızın ve hizmet sağlayıcılarımızın, alınan kişisel bilgilerin gizliliğini korumak için mümkün olan her tedbiri almalarını kendilerinden talep etmektedir. İnternette işlem yaparken, web sitemizde tarafınızca sağlanan kişisel bilgilerin teknik olarak korunması için yeterli araçları kullanmaktayız. Tüm bu tedbir ve çalışmalara rağmen REIKARTZ’ın hakimiyet alanı dışında gerçekleşen çeşitli sebeplerle, bilgi güvenliği konusunda ortaya çıkması muhtemel sorunlara karşı tedbirli ve dikkatli olmanızı öneririz.

Gizliliğinizi korumak için bize e-posta yoluyla ödeme kartı numaralarını veya özel nitelikli kişisel bilgilerinizi göndermeyin.

11. Kişisel bilgilerin yurt dışına aktarılması

Reikartz Grup Otel şemsiye markasının portföyünde yer alan oteller dünyanın birçok ülkesinde yer almakta olup, otellerin her birinde size, aynı üst düzey hizmet sunulacaktır. Bu amaçla, kişisel bilgilerinizi Reikartz Grup Otel çatı marka portföyünün diğer üyeleri, REIKARTZ tarafından işletilen oteller veya yurt dışından hizmet sağlayıcılar ile paylaşabileceğimizi kabul etmektesiniz. Türkiye dışında Reikartz Grup Otel markalı otellerde konakladığınızda, otel yönetim sistemini kullanarak Türkiye'deki REIKARTZ GRUP OTEL LİMİTED ŞİRKETİ’ne, veri aktarım sözleşmeleri uyarınca rezervasyonunuzla ilgili kişisel veriler, gerektiğinde ilgili mevzuata göre aktarılır. REIKARTZ ayrıca geçerli yasa veya yönetmeliklerin gerektirdiği durumlarda kişisel verilerinizin bir kopyasını da saklayabilir. Farklı ülkelerdeki kişisel verilerin korunmasına ilişkin kanunların kapsamına ve koruyuculuk gücüne bakılmaksızın Şirketimiz kişisel verilerinizin bu Beyan’ın kurallarına ve kanunun gereklerine uygun olarak işlenmesini sağlamak için uygun önlemleri alacaktır. 

12. Kişisel bilgilerin değiştirilmesi ve bunlara erişim

REIKARTZ, yürürlükteki mevzuatta öngörülen hallerde, hakkınızda tutulan bilgiler hakkında size bilgi verebilir ve gerekirse verilerinizin belirli türdeki işlenmesine ilişkin rızanızı geri çekebilir ve/veya değiştirilmesini talep edebilirsiniz, düzeltin, kişisel verilerinizi silin ve/veya işlenmesini askıya alın. Gerekli tüm güncelleme ve değişiklikler, yürürlükteki mevzuatın öngördüğü süre içinde ve kanunun gereklerine uygun olarak yapılacaktır. Yasaların izin verdiği durumlarda, talebinizin işlenmesiyle ilgili masrafları karşılamak için uygun bir ücret alınabilir. Talepler e-posta ile şu adrese gönderilebilir: reservation@reikartz.com.tr Gizliliği korumak için talebe verilen yanıt, tarafımızda kayıtlı veya başka bir şekilde sağlanan e-posta adresine gönderilecektir.
Ayrıca, belirli durumlarda ve yürürlükteki yasalara uygun olarak, REIKARTZ’ın sizinle ilgili kişisel bilgileri iş ortaklarımıza vermemesini veya sizinle ilgili kişisel bilgileri kullanmayı bırakmamızı talep edebilirsiniz. Yürürlükteki mevzuat hükümlerine uygun olarak bu tür taleplere uyacağız.

13. Sorumluluk

Gizli bilgilerin açıklanması veya kaybolması hallerinde, aşağıdaki şartlar dahilinde REIKARTZ sorumlu olmayacaktır:

- İfşa edilmeden veya kaybolmadan önce kamuya malolması halinde;

- REIKARTZ tarafından alınmadan önce üçüncü bir kişiden alınmışsa;

- Misafirlerin, otel ziyaretçilerinin, konferans katılımcılarının ve diğer kişilerin rızasıyla ifşa edilmişse;

- Kamu kurumlarının veya yargı mercilerinin talebi üzerine açıklanmışsa;

- Kişinin sosyal medya hesaplarında açık şekilde paylaşılmışsa

- Bilginin toplanması esnasında alınan açık rıza varsa

14. Kişisel bilgilerin saklanması

REIKARTZ, kişisel bilgilerinizi, daha uzun bir saklama süresi gerektirmediği veya yürürlükteki kanunlarca aksi öngörülmediği sürece, bu Beyan hükümlerinde belirtilen süre boyunca saklar. 

REIKARTZ, bilgi saklama sürelerinde Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı çerçevesinde hareket eder. Bilgi saklama süreleri Türkiye Cumhuriyeti mevzuatında ayrı yasal düzenlemeler içerisinde ve farklı çerçevelerde düzenlendiği için REIKARTZ bilgi saklama süreleri konusunda tek bir süre öngörmemektedir.  

Tüm bu saklama sürelerine uyarak kişisel verilerinizi kurtarma veya yeniden oluşturma olasılığı olmadan mümkün olan en kısa sürede imha edeceğiz.

Kağıt tabanlı kişisel veriler, örneğin kağıt belgelerin bir parçalayıcıda parçalanması, yakılması veya başka bir şekilde güvenli bir şekilde imha edilecek ve elektronik olarak saklanan kişisel veriler, bu verilerin daha sonra kurtarılmasının veya yeniden oluşturulmasının imkansızlığını garanti eden teknik araçlar kullanılarak imha edilecektir. 

15. Pazarlama iletişimi seçimi

İletişim bilgilerinizi (posta adresi, e-posta adresi veya telefon numarası) istekleriniz doğrultusunda ve rızanızla (gerekli durumlarda) tarafımıza iletmişseniz, REIKARTZ, ürün ve hizmetlerimiz hakkında sizi e-posta, çevrimiçi reklamcılık, sosyal ağlar, WeChat, WhatsApp, Viber, Telegram, telefon, metin mesajları (SMS ve MMS dahil), anlık bildirimler, dahili uyarılar, posta, müşteri desteği ve diğer yollarla etkinliklere davet ederek bilgilendirebilir. 

Bizden elektronik pazarlama iletişimi almamayı tercih ederseniz, bizden aldığınız e-postadaki abonelikten çıkma işlevini kullanarak istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Abonelikten çıkma isteğinizin işlenmesi on iş günü kadar sürebilir. Ayrıca check-in sırasında, otelde kaldığınız süre boyunca ve otelden ayrıldığınızda, kısa mesaj almama talebinizi otel resepsiyonuna yazılı olarak bildirebilirsiniz.

16. Beyan Değişiklikleri

Bu Beyan’da süreç içinde değişiklikler yapılabilir. Bu Beyan’da önemli değişiklikler olması durumunda, web sitemizin ana sayfasında Beyan’ın güncellenmiş versiyonuna bir bağlantı görünecek ve herhangi bir ürün veya hizmetin kullanımı için kayıt yaptırdıysanız, seçilen iletişim yöntemiyle Şirketimizden bir mesaj alacaksınız. Beyan’da yapılacak herhangi bir değişiklik, güncellenmiş halinin web sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer. Siteyi, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden herhangi birini kullanmanız ve/veya bu tür değişikliklerin ardından güncellenmiş bir Beyan’a verdiğiniz rızanız, yürürlüğe girecek olan revize edilmiş Beyan’ı kabul ettiğiniz anlamına gelir.

17. Veri Sorumlusu Ve Yükümlülükler

Veri sorumlusu;
a) Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek,
b) Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek,
c) Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak,
amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almak zorundadır.
(2) Veri sorumlusu, kişisel verilerin kendi adına başka bir gerçek veya tüzel kişi tarafından işlenmesi hâlinde, birinci fıkrada belirtilen tedbirlerin alınması hususunda bu kişilerle birlikte müştereken sorumludur.
(3) Veri sorumlusu, kendi kurum veya kuruluşunda, bu Kanun hükümlerinin uygulanmasını sağlamak amacıyla gerekli denetimleri yapmak veya yaptırmak zorundadır.
(4) Veri sorumluları ile veri işleyen kişiler, öğrendikleri kişisel verileri bu Kanun hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamazlar. Bu yükümlülük görevden ayrılmalarından sonra da devam eder.
(5) İşlenen kişisel verilerin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi hâlinde, veri sorumlusu bu durumu en kısa sürede ilgilisine ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir. Kurul, gerekmesi hâlinde bu durumu, kendi internet sitesinde ya da uygun göreceği başka bir yöntemle ilan edebilir.

İlgili kişi, bu Kanun’un uygulanmasıyla ilgili taleplerini yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirleyeceği diğer yöntemlerle veri sorumlusuna iletir.

Veri sorumlusu başvuruda yer alan talepleri, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kurulca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

Veri sorumlusu talebi kabul eder veya gerekçesini açıklayarak reddeder ve cevabını ilgili kişiye yazılı olarak veya elektronik ortamda bildirir. Başvuruda yer alan talebin kabul edilmesi hâlinde veri sorumlusunca gereği yerine getirilir. Başvurunun veri sorumlusunun hatasından kaynaklanması hâlinde alınan ücret ilgiliye iade edilir.

18. Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi Veya Anonim Hale Getirilmesi

Kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde bu veriler, resen veya ilgili kişinin talebi üzerine veri sorumlusu tarafından silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir.
İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalktığı hallerde kişisel verileri silmek, yok etmek veya anonim hale getirmek veri sorumlusunun yükümlülüklerindendir. Bunun için ilgili kişinin başvurusu şart değildir. 
Öte yandan, Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi ve Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik çerçevesinde kişisel veri saklama ve imha politikası hazırlamış olan veri sorumlusu, kişisel verileri silme, yok etme veya anonim hale getirme yükümlülüğünün ortaya çıktığı tarihi takip eden ilk periyodik imha işleminde, kişisel verileri siler, yok eder veya anonim hale getirir.
Kişisel verilerin silinmesi, kişisel verilerin ilgili kullanıcılar için hiçbir şekilde erişilemez ve tekrar kullanılamaz hale getirilmesi işlemidir. Veri sorumlusu, silinen kişisel verilerin ilgili kullanıcılar için erişilemez ve tekrar kullanılamaz olması için gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almakla yükümlüdür.
Kişisel verilerin yok edilmesi, kişisel verilerin hiç kimse tarafından hiçbir şekilde erişilemez, geri getirilemez ve tekrar kullanılamaz hale getirilmesi işlemidir. Veri sorumlusu, kişisel verilerin yok edilmesiyle ilgili gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almakla yükümlüdür.
Kişisel verilerin anonim hale getirilmesi, kişisel verilerin başka verilerle eşleştirilse dahi hiçbir surette kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek hale getirilmesidir. Kişisel verilerin anonim hale getirilmiş olması için; kişisel verilerin, veri sorumlusu, alıcı veya alıcı grupları tarafından geri döndürme ve verilerin başka verilerle eşleştirilmesi gibi kayıt ortamı ve ilgili faaliyet alanı açısından uygun tekniklerin kullanılması yoluyla dahi kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemez hale getirilmesi gerekir. Veri sorumlusu, kişisel verilerin anonim hale getirilmesiyle ilgili gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almakla yükümlüdür.

19. Bize ulaşın

Bu Beyan veya REIKARTZ’ın kişisel verilerinizi kullanma seçenekleri ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, ayrıca teşekkür etmek veya şikayette bulunmak isterseniz, reservation@reikartz.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. En kısa sürede size cevap verecektir.

20. REIKARTZ’ın Gizlilik Beyanı'ndaki Dayanaklar

REIKARTZ’ın misafirlerimizin kişisel verilerini toplaması, kullanması, paylaşması ve koruması hakkında daha detaylı bilgiyi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerinde bulabilirsiniz.
Bilgi talep etmeniz halinde tarafınıza kişisel verilerinizin korunması konusunda detaylı bilgi verilecek ve diğer bilgilere ulaşmanız konusunda ekibimizce yardımcı olunacaktır.

Ana sayfa Ağ Kuralları Gizlilik Politikası
captcha