Забронювати номер
Бронювання проживання

captcha
Вкажіть Ваші контакти

Оксамитовий сезон в Карпатах

Етнотур "Осінь у Карпатах"

Відпочинок для всієї родини у Карпатах

Кращі пропозиції відпочинку у Reikartz Поляна

Літній відпочинок у Трускавці

Зупинимо неправдиву інформацію разом!

Важлива інформація

Ми продовжуємо працювати!

Україна - переможе!

Бронюй готелі-партнери Alliance


Відгуки (cтор3)

Ольга Дяченко

Ольга Дяченко

Дозвольте нагадати Вам, що я завжди до Ваших послуг в разі, якщо у Вас виникнуть питання і пропозиції, пов'язані з рівнем обслуговування в готелях Reikarz Hotel Group. Я так само буду вдячна, якщо Ви поділитеся своїми враженнями про відпочинок в наших готелях!

Директор з гостинності

Написати відгук
04.09.2021 Катерина

Reikartz Суми

Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
1. Нормальна постільна білизна 2. Ліфт
Недоліки
1. Весь готель, від входу та рецепції і по всіх поверхах смердить горілим маслом, ніби тут смажать біляші. Я пішла на робочу зустріч і цілий день чула від себе цей запах 2. В стандартному номері за 1000 грн немає бутилочки води, тільки на поверсі 1 кулер на всі номери 3. Старі рушники з висячими по боках нитками, як ганчірка 4. ВІДСУТНІСТЬ ФЕНУ В НОМЕРІ 5. Відсутність індивідуального мила, шампуню, халату 6. Брудні штори на вікні На рецепції після того як запитали зворотній зв’язок і ім його озвучила, зі мною почали прирікататися, що це просто такий непокращений номер. Типу номер для бомжів у вас просто. Дівчата і хлопці, якщо це для бомжів номер, ставте ціну поганого хостелу і у вас буде менше негативних відгуківк. Добре, що забронювала всього на ніч. Враження найнегативніші
Відповідь керуючої компанії

Пані Катерино!
Вдячна Вам за те, що скористалися нашими послугами та поділилися своїми враженнями.
Ми дуже стурбовані Вашим відгуком.
Дозвольте мені принести Вам наші щирі вибачення, якщо в наданому Вам сервісі були присутні недоліки.
У готелі є кілька категорій номерів, що відрізняються між собою комплектацією і площею.
На нашому офіційному сайті Ви завжди можете ознайомитися з описом номерів і вибрати для себе найкращий варіант.
А ми завжди раді допомогти Вам з вибором і надати номер, що повністю відповідає Вашим побажанням.
Ми не хочемо обмежувати наших Гостей лімітований об’ємом невеликих готельних пляшок, тому всі санвузли оснащені диспенсерами з професійними косметичними засобами: 2в1 гель для душу + шампунь, рідке мило.
Ми пропрацювали Ваші побажання, зауваження та наступного разу зробимо все можливе, щоб справили на Вас найкраще враження.
З повагою, Ольга Дяченко,
Директор з гостинності RHG

Детальніше
04.09.2021 Анна Лебедева

Reikartz Мірамар Чорноморськ

Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Красивый, новый, аккуратный . Хороший бассейн, прекрасный пляж ! Прекрасные завтраки .
Недоліки
Плохое обслуживание , уборка номеров ужасна , не хватка персонала в ресторане , долгое ожидание заказа . Музыка за окном орет так, что с ребёнком находится не реально !
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая, Анна!
Благодарю Вас за выбор нашего отеля и обратную связь.
Позвольте мне принести Вам наши искренние извинения за возможные недочеты.
Мы детально разобрали Ваш отзыв с профильными службами отеля, проделали плодотворную работу над ошибками и усилили контроль работы персонала со стороны администрации отеля. При Вашем следюущем визите мы сделаем все возможное, чтоб произвести на Вас наилучшее впечталение.
Будем рады видеть Вас вновь,
С уважением, Ольга Дяченко
Директор по гостеприимству RHG

Детальніше
27.08.2021 Алла Поклад

Reikartz Рівер Миколаїв

Хороший готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Отличный персонал, хороший номер (проживаю в стандарте), отличный завтрак, очень чисто, удобное место для глажки одежды
Недоліки
Огромный недостаток рестораны под окнами. Шум невероятный, музыка грохочет (причем разная и одновременно), заснуть невозможно. Жду 23.00 говорят тогда все закончится. Всем рекомендую брать номер, который не выходит на площадку ресторана.
Відповідь керуючої компанії


Добрый день, Алла!
Благодарю Вас за выбор нашего отеля и за Ваш отзыв.
Мы обратили внимание администрации отеля на Ваши пожелания .
Мы сделаем все возможное, чтоб при Вашем следующем заезде произвести на Вас наилучшее впечатление. Спасибо, что помогаете нам расти и становиться лучше.
Будем рады Вашему возвращению!
С уважением, Ольга Дяченко
Директор по гостеприимству RHG

Детальніше
21.08.2021 Іванна Йовенко

Reikartz Мірамар Чорноморськ

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Дякую за чудовий відпочинок на узбережжі. За смачні та корисні сніданки, привітне ставлення. Вид з балкону на море додає естетичного задоволення від перебування у готелі.
Відповідь керуючої компанії

Пані Іванна!
Щиро вдячна Вам за те, що обрали мережу наших готелів та поділилися враженнями.
Чекаємо Вас знову в нашій мережі!
З повагою, Ольга Дяченко,
Директор з гостинності RHG

Детальніше
20.08.2021 Anatoliy Astafyew

Reikartz Чернігів

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Отдыхали семьей. Вежливый персонал. Все очень чисто. Шведский стол - бомба)) Разнообразие. Вкусно. При моем росте 188 см, кровати не подвели), спать было комфортно. Спасибо Управляющему за правильно организованную работу отеля.
Недоліки
Не заметили
Відповідь керуючої компанії

Добрый день, Анатолий!
Искренне благодарны Вам за то, что рекомендуете наш отель и поделились впечатлениями.
С нетерпением ждем Вашего возвращения!
С уважением, Ольга Дяченко
Директор по гостеприимству RHG

Детальніше
27.08.2021 Наталия Набокова

Reikartz Поляна

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Благодарность персоналу отеля. Искренне хочется сказать "Спасибо" команде СПА, а особенно выделить профессионализм и совершенное мастерство массажиста Алексея. После его сеансов как заново родился. Это без преувеличения. Знание анатомии и доброжелательность, добросовестное отношение к своей работе и положительная аура очень влияют на самочувствие. Спасибо вам.
Недоліки
Второй раз пишу отзыв. Опубликуйте. В бассейне не все установки работали. Обещали поремонтировать, но не удалось.
Відповідь керуючої компанії

Добрый день, Наталья!
Искренне благодарны Вам за то, что рекомендуете наш отель и поделились впечатлениями.
Нам очень приятно, что Вы высоко оценили профессионализм наших сотрудников!
С нетерпением ждем Вашего возвращения!
С уважением, Ольга Дяченко
Директор по гостеприимству RHG

 

Детальніше
11.08.2021 Виктория Виктория

Reikartz Поляна

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Отель хороший . Еда вкусная. Номера чистые и уютные . Персонал внимателен.
Недоліки
На сайте отеля есть акция для отдыхающих которые приехали поработать онлайн - бесплатная гидрованна в SPA. Но реально мы не смогли ей воспользоваться, нам отказали . Предлагаю снять с сайта эту информацию.
Відповідь керуючої компанії

Добрый день, Виктория!
Прежде всего, позвольте мне поблагодарить Вас за выбор нашего отеля и за обратную связь, а также принести Вам наши извинения за недочеты предоставленного Вам сервиса.

С уважением, Ольга Дяченко
Директор по гостеприимству RHG

Детальніше
10.08.2021 Ольга

Reikartz Поляна

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Чудовий готель, прекрасний сервіс! Тут працюють люди, які люблять свою роботу. Дякую за гарний відпочинок!
Недоліки
Засмутив той факт, що карта із туристичними маршрутами в холі готелю намальована для краси :( Пропозиція: зверніться до (будь-якого) туристичного клубу, щоб вони промаркерували тропи для піших прогулянок у лісі!
Відповідь керуючої компанії

Шановна Пані Ольго,
Нам дуже приємно, що Ви обрали наш готель та відзначили професіоналізм наших співробітників. 
Ми прагнемо дарувати нашим Гостям тільки найкращі емоції та сервіс найвищої якості. Звернемо увагу на Ваші побажання.
Чекаємо Вас знову в нашій мережі! 

З повагою, 
Ольга Дяченко, 
Директор з гостинності RHG

Детальніше
09.08.2021 Олексій Сергієнко

Reikartz Аквадар

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Доброго Дня! (одразу вибачусь за затримку відгука з об"єктивних причин) Щира вдячність усьому персоналу Аквадар (Маньківка) за гостинність, прекрасні умови, доброзичливість всіх працівників і керівництва. ВІДПОЧИНОК ЧУДОВИЙ !!! Без перебільшення, не тільки все включено, але й все враховано !!! Ефективні і різноманітні spa, фізіо і масажні процедури з вдалим поєднанням бездоганного харчування і комфортного відпочинку в готельних номерах. Все це не просто об"єднано єдиним розумним графіком, але й враховано портеби відвідувачів із маленькими дітьми. НАВІТЬ ДЛЯ НАШОЇ ДИТИНИ (2,5 роки) ГОТУВАЛИ ОКРЕМО,, ІЗ ДОБРОЗИЧЛИВІСТЮ БЕЗ НІЯКИХ "натяків" на якісь труднощі. Щиро всім дякуємо !!! Ми у Вас вдруге і при найліпшій можливості будемо намагатися приїздити ще. ПРОХАННЯ ДО КЕРІВНИЦТВА: (я випадково краєчком вуха чув про певні так би мовити кадрові ртуднощі) ЗБЕРІГАЙТЕ ТОЙ КОЛЕКТИВ, ЩО Є !!! ТА АТМОСФЕРА. ЯКА Є ЗАРАЗ СЕРЕД ПЕРСОНАЛУ ЗАСЛУГОВУЄ НА ВИСОКУ ОЦІНКУ ПОТРЕБУЄ ВІД ВАС, ЯК ВІД КЕРІВНИКІВ УВАЖНОГО І РОЗУМНОГО СТАВЛЕННЯ . Хочу в цьому побажатиивам (керівництву) мудрості і виваженості ... Ще раз усім щиро дякуємо і бажаємо подальшого розвитку і процвітання. А відносно тих кляузників, що пишуть якісь несенітниці (читав на якомусь ресурсі що у басейні хтось чи з пьяну чи з дуру розбив собі носа об лійку фонтана) то хочеться сказати лише одне: Я Б ТАКОМУ ЩЕ Й ДОБАВИВ БИ, щоб став розумніше і менше пиячив !...
Недоліки
Серед побажань таке: 1. Показчик Аквадару у центрі Маньківки заріс зеленню, його майже не видно (по можливості фото прикріплю); 2. На виїзді з Маньківки в бік Аквадару показчик вицвівший і не читаємий; 3. При повороті з одеської траси на маньківку не побачив взагалі показчика "Аквадар". А було б дуже доречним "розкошелитися" на два величезних борди з обох сторін траси. на яких написати веичезними літерами: "Єдиний і найкращий в Україні санаторій з надання рекреаційних послуг" (або щось подібне. Я можу допомогти у створенні напису яскравого змісту); 4. Ну і безумовно, постарайтеся позбутися на території цього жахливого асфальту із бордюрами часів Першої світової війни. Час покласти сучасну тротуарну плитку. Це значно покращить і без того високі оцінки Санаторію. Ще раз щиро дякую.
Відповідь керуючої компанії

Шановний Пане Олексій,
Нам дуже приємно, що Ви обрали наш готель та відзначили професіоналізм наших співробітників. 
Ми прагнемо дарувати нашим Гостям тільки найкращі емоції та сервіс найвищої якості.

Дякуємо за ваші побажання та пропозиції, обовязково приймемо їх до уваги.
Чекаємо Вас знову в нашій мережі! 

З повагою, 
Ольга Дяченко, 
Директор з гостинності RHG

Детальніше
09.08.2021 Юлія

Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Чудовий готель ! Ввічливий та професійний персонал. Окрема подяка адміністратору ресторану " Альпійський " Наталі, офіціантам Тарасу та Віталію. Надзвичайно смачна та різноманітна кухня, чітка організація . Ваша робота забезпечила проведення нашого свята на висоті ! Рекомендуватимемо друзям! Ви того варті!
Відповідь керуючої компанії

Пані Юлія,
Дозвольте мені подякувати Вам за вибір нашого готелю та Ваш коментар. Нам дуже приємно, що перебування в готелі залишили лише приємні враження!
Чекаємо Вас знову в нашій мережі! 

З повагою, 
Ольга Дяченко, 
Директор з гостинності RHG

Детальніше
07.08.2021 TARAS KOVALCHUK

Reikartz Аквадар

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Гарне, тихе, спокійне і затишне місце біля лісу. На авто недалеко до Софіївки, Жашківського кінного заводу, сіл Шевченкове і Моринці, які ми з задоволенням відвідали. В першу чергу потрібно відмітити привітний, старанний і ввічливий персонал готелю. Особливо адміністратора ресторану Тераса Вікторію, яка завжди цікавилася чи усе у нас ок, чи усе подобається і т. д. Ми відпочивали з двома маленькими дітьми і нам було комфортно. Класний відкритий басейн!!! Завжди є вільні місця на шезлогах. Побігати у лісі окреме задоволення! Дякуємо персоналу за приємно проведений час і відпочинок!!!
Недоліки
Частина території і будівель ще не як у Рейкардс, а як у санаторії Аквадар. Хоча другий корпус у чудовому стані, алеї, частина клумб, газонів, ресторан Тераса, корпус з рецепцією все ж потребують косметичного ремонту. Хоча за таку ціну напевно і так ок! Також у залі для фітнесу хотілося б дорослі снаряди, а не навчальні))) Хоч добре що є й такі.
Відповідь керуючої компанії

Шановний Пане Тарас,
Дозвольте мені подякувати Вам за вибір нашого готелю та Ваш коментар. Будемо робити все можливе, щоб  відпочинок в наших готелях мав лише приємні враження!
Чекаємо Вас знову в нашій мережі! 

З повагою, 
Ольга Дяченко, 
Директор з гостинності RHG

Детальніше
26.07.2021 Александр

Reikartz Суми

Поганий готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Никаких
Недоліки
В связи с командировками живём в сети отелей Reikartz постоянно. Но в Суммах это худший из худших отелей. В последний раз были в этом отеле в 2017. С тех пор в лучшую сторону ничего не поменялось, стало только хуже. В номерах жара, кондиционеров нет во многих номерах. Даже водички не поставили в номере, вместо воды в номере на 3м этаже табличка, что вода в куллере на 2м этаже. Завтрак до 10.00, но в 9.20 уже ничего нет. Половина группы не поела. Унитаз к полу не прикручен, надо аккуратно пользоваться этим чудом, чтобы не упасть вместе с ним.
Відповідь керуючої компанії

Уважаемый Александр,
Благодарю Вас за выбор нашего отеля и обратную связь. 
Часть номерного фонда отеля полностью отреставрирована и укомплектована кондиционерами. При Вашем следующем заезде мы с удовольствием предложим Вам один из обновленных номеров. 
Блюда на шведской линии пополняются на протяжении всего времени сервировки завтраков. Однако, мы обязательно проработаем Ваше замечание и усилим контроль наполняемости мармитов со стороны администратора ресторана. 
Спасибо, что помогаете нам становиться лучше. 
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

Детальніше
27.07.2021 Елена Сергеева

Reikartz Мірамар Чорноморськ

Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Отличное расположение отеля, прекрасные номера с видом на море, на рецепшине персонал соответствует стандартам Рейкарц.
Недоліки
Отдыхали с 24 по 27.07 семьёй. Заплатили немалые, как для Украины деньги: 14 тыс грн, не получив за эти деньги должного сервиса и уважения. Постоянно искали свободные лежаки, т.к было огромное количество отдыхающих с улицы . Получили замечание от официанта Павла за то, что пьем свое пиво (перечитали все правила отеля Мирамар и ничего на этот счёт не нашли), им же предлагалась пицца за 70%, хотя в меню никаких акций не было. Правила соблюдаются только выгодные для отеля - кальян запрещен (это указано в разделе "Правила отеля"), но его активно продают, а так же огромное количество тех, кто курят сигареты возле бассейна. В отелях сети Рейкарц были уже немалое количество раз, в разных городах, но такое отношение встретили впервые.
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая Елена,
Благодарю Вас за Вашу оценку и за выбор нашего отеля. На территории бассейна работает бичбой, который всегда рад помочь Вам в поиске шезлонга. При продаже билетов внешним Гостям мы всегда отталкиваемся от загрузки отеля. 
Курение кальянов разрешено только в специально отведенных зонах. В правилах пользования бассейном размещена информация о том, что распитие принесенных напитков, а также употребление принесенных продуктов питания запрещено. К Вашим услугам работает наш ресторан. 
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Детальніше
02.08.2021 Дарья Морокова

Reikartz Мурал Львів

Поганий готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Он в центре.
Недоліки
Скудные завтраки, еда не вкусная и ассортимент очень небольшой. Поужинать нельзя. В номере вся уборка состояла из замены полотенец. По 5ти бальной шкале могу поставить 2.
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая Дарья,
Благодарю Вас за выбор нашего отеля и обратную связь. 
Была бы признательна Вам, если бы Вы детализировали свои пожелания касательно вкусовых качеств блюд, а также ассортимента наших завтраков, чтоб мы имели возможность их проработать, и при Вашем следующем заезде произвести на Вас наилучшее впечатление. Вы можете связаться со мной по электронной почте cco@reikartz.com. Текущая уборка номера состоит из уборки санузла, протирания пыли, замены расходников, уборки постели, выноса мусора и прочего. Мы обязательно проработаем Ваше замечание с сотрудником, производившим уборку Вашего номера. К сожалению, в отеле ужинов нет, однако мы всегда рады забронировать для Вас столик в нашем кафе грузинской кухни Стумари, расположенном в 5 минутах от отеля. 
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

Детальніше
27.07.2021 YEVHENIl BONDARENKO

Optima Делюкс Кривий Ріг

Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
*******
Недоліки
Добрый день! 27.07 в 19:30 по просьбе предоставить ужин по карте. Отказали ввиду отсутствия повара.
Відповідь керуючої компанії

Уважаемый Евгений,
Благодарю Вас за Вашу оценку и за выбор нашего отеля. Позвольте мне принести Вам наши извинения за отсутствие возможности предоставить Вам ужин ввиду форс-мажорной ситуаций, в результате которой в ресторане на момент Вашего приезда отсутствовал повар. 
Вы также всегда можете сделать предварительный заказ в телефонном режиме для собственного спокойствия. 
Еще раз приношу Вам наши извинения.  
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

Детальніше
30.07.2021 Ирина Шевченко

Reikartz Галерея Полтава

Хороший готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Обслуживание
Недоліки
Доброй ночи. Я всегда предпочитаю останавливаться в отелях reikartz group, так как данная сеть асоциировалась у меня с комфортом прежде всего. Но после этой ночи в Галерее Полтава не буду проживать больше никогда и никому не посоветую для деловой поездки, хотя была здесь не в первый раз и все ранее было замечательно. Но сегодня, это не ночь, а кошмар!!! За 1731 грн я получила номер напротив лифта, уснуть не возможно, кровать скрипит ужастно, на 2-х спальной кровати вместо 1-го матраца- 2-ва. И бонус: полный номер комаров. Такое впечетление, что их со всей Полтавы собирали в один номер. Девочки приветливые фумигатор принесли быстро, но разве нельзя сразу сказать, если есть такая проблема. Камера пыток, а не номер ( к стати 410).
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая Ирина,
Благодарю Вас за выбор нашего отеля и обратную связь. 
Мне очень жаль, если Ваш покой был нарушен посторонним шумом, и наличием комаров. При Вашем следующем бронировании мы постараемся предоставить Вам наиболее тихий номер для Вашего максимального комфорта, а также сразу разместим в номере фумигатор для Вашего пользования.
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

Детальніше
29.07.2021 Светлана Бугаенко

Reikartz Карпати

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Вернулись сегодня из поездки! Получили СТОЛЬКО удовольствия, что не хватает слов выразить свою благодарность администраторам и всем сотрудникам отеля! Никогда не думала, что у нас в Карпатах можно найти отель такого уровня! Вежливость, корректность любого из сотрудников, готовность администрации помочь в любом вопросе, уют и чистота номеров, разнообразное питание, свежие фрукты, само месторасположение, СПА корпус - все вместе дарит столько удовольствия, что хочется быть в этом отеле ещё и ещё! Отдельно хочется отметить детскую анимацию! Юра и Вика - детские аниматоры от бога! Мои дети весьма переборчивы в этом плане, а от этих ребят уезжали с грустью. Каждый день разнообразная программа, и главное - они всегда с детьми, а не там где-то в сторонке, просто приглядывающие за ними! В общем, спасибо огромное! Обязательно вернёмся!
Недоліки
Не нашла
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая Светлана,
Мы бесконечо рады, что подарили Вам приятные незабываемые эмоции. 
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

Детальніше
01.08.2021 Saleh Ali

Reikartz Медiваль Львiв

Жахливий готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
الغرف جيدة نوعاً ما
Недоліки
The receptionist is very bad, she is racist and unfriendly and does not even deserve a greeting, she is horribly bad and I have never been in my life, I apologize for staying in the hotel because of her
Відповідь керуючої компанії

Dear Saleh, 
I want to thank you for your feedback and for choosing our hotel. Let me bring you our deep apologies if the receptionist was not friendly enough with you. We had a conversation with our employee and we promise you to do our best to make an amazing impression on your during your next visit. 
We hope to see you again in our chain. 

Sincerely yours, 
Vera Anedchenko, 
Hospitality Director RHG
 

Детальніше
01.08.2021 Юлія

Reikartz Бергшлосс Рівне

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Зупиняюсь у Рейкартці досить часто, в різних містах. Як у курортних готелях для відпочинку, так і в звичайних під час відряджень. Дуже люблю вашу мережу, тому зазвичай обираю саме її. Подобається завжди привітний персонал, уважний сервіс, смачні сніданки, зазвичай комфортні номери. В Рівному вже була двічі, в Оптіма Рівне. Цього разу з чоловіком вирішили зупинитись в Бергшлосі дорогою до Києва з Карпат. Загалом враження, як завжди, приємні, проте є деякі зауваження, про які нижче.
Недоліки
1. Наш номер був в кінці коридору 2го поверху. За стіною дуже чути, як працює витяжка, коли ввімкнена у сусідів у ванній кімнаті. Поруч з нами номерів не було, під нами теж, мабуть це з 3го поверху. Чути дуже голосно, до того ж сусіди були у ванній до 12 ночі, що заважало заснути. Шум записали на відео, за необхідності можемо надіслати. 2. Під час зливу води в туалеті в номері, унітаз трошки "плюється" на підлогу. Не критично, але все ж таки не гарно. Також корзина для сміття не відкривається, як повинна, ногою, тільки руками. 3. Малесенький недолік - дуже маленька кнопка включення фену для волосся, яку боляче тримати натисненною довго, особливо якщо волосся густе та довге. 4. Останнє, не стосується комфорту проживання, скоріше просто побажання з точки зору професійного вигляду та репутації готелю: у ресторані на вказівниках є помилки у перекладі англійською мовою. Фото також зробили, можу надіслати з коментарями, що і як виправити. Та й взагалі із задоволенням допоможу у ревізії усіх англомовних написів у всій мережі Рейкартц. Ще раз наголошу, що ми дуже любимо Рейкартц, і всі ці недоліки - це просто побажання, аби наша улюблена мережа ставала ще кращою!
Відповідь керуючої компанії

Шановна Пані Юлія, 
Щиро вдячна Вам за вибір нашого готелю та зворотній зв'язок. 
Мені дуже шкода, якщо Ваш спокій був порушений стороннім шумом. При Вашому наступному бронюванні ми постараємося надати Вам найтихіший номер для Вашого максимального комфорту. Інженерно-технічна служба готелю пропрацює Ваш коментар щодо унітазу. Помилки на вказівниках вже в процесі усунення. 
Дякуємо Вам за те, що допомагаєте нам ставати краще. 
Чекаємо Вас знову в нашій мережі! 

З повагою, 
Віра Анедченко, 
Директор з гостинності RHG
 

Детальніше
03.08.2021 Марина

Reikartz Аквадар

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Переваги
Прекрасный персонал-очень внимательные и вежливые все! Очень чистые и комфортные номера, прекрасная шведская линия-большой выбор меню на любой вкус
Недоліки
Неухоженные клумбы, ремонт некоторых помещений осуществлялся рядом с отдыхающими у бассейна (шум и пыль), заброшенные площадки для воллейбола, тропа здоровья заброшенная
Відповідь керуючої компанії

Уважаемая Марина,
Благодарю Вас за Ваши оценку и за выбор нашего отеля, а также за то, что отметили вежливость нашего персонала. 
На данный момент мы прикладываем много усилий в усовершенствование комплекса, реновацию корпусов и облагораживание территории. При Вашем следующем заезде мы постараемся сделать все возможное, чтоб произвести на Вас наилучшее впечатление.   
Будем рады видеть Вас вновь,

Искренне Ваша,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG
 

 

Детальніше
Головна Відгуки
captcha