None
Забронювати номер

captcha
Вкажіть Ваші контакти

Reikartz Кропивницький

Відгуки готелю Reikartz Кропивницький (cтор2)

Ольга Дяченко

Ольга Дяченко

Дозвольте нагадати Вам, що я завжди до Ваших послуг в разі, якщо у Вас виникнуть питання і пропозиції, пов'язані з рівнем обслуговування в готелях Reikarz Hotel Group. Я так само буду вдячна, якщо Ви поділитеся своїми враженнями про відпочинок в наших готелях!

Директор з гостинності

Написати відгук
04.04.2011 Jay Chesmore

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
I arrived on 6 March 2011 to hotel Reikartz and was greeted by a cheerful beautiful lady Natasha. She showed me to my room and made me feel like an old friend. The staff here is very attentive, pleasant and kind. I feel like I am at home here. I mat Nikolai, Roxalana, Alexandra and Andrei. All of them are very professional and great people who I consider friends. The food in the restaurant was absolutely delicious!! I plan to return to this town again and I will definetly stay at this hotel not only for the wonderful rooms. But for the amazing people who works here! Jay Chesmore, Hawaii
Детальніше
04.04.2011 ВИА ГРА

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Спасибо за уют и хорошую погоду! А ещё…За вкусную ЕДУ! =))
Детальніше
04.04.2011 Oswald Glockler

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Thank you very much for this comfortable stay. This is a nice hotel with a friendly staff. I will come again.
Детальніше
04.04.2011 Н.Сухишвили

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Спасибо за гостеприимство, тёплый приём, уют, качество. Приятно было почувствовать себя как в отелях Европы. Национальный Балет Грузии «Сухишвили»
Детальніше
11.02.2011 Amit and Regina

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Hello to everybody. I just want to tell you thatthe service here is outstanding! We are staing here for almost a month and we enjoy it very much. I specially want to thank Alexandra who is very polite and provides good service. Thank you.
Детальніше
09.02.2011 Новикова Наталья

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Проживание в гостинице оставило наилучшие впечатления. В номере комфортно, тепло и уютно. Персонал отеля внимательный и предупредительный. Хорошая кухня и быстрое обслуживание в ресторане. Отличный сервис и адекватная стоимость проживания. Спасибо! Всех благ!
Детальніше
09.02.2011 Арина И Андрей

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Я с мужем остались очень довольны Вашим заведением. Обслуживание отличное, кухня очень вкусная. Все стильно, качественно, благоприятная обстановка. Спасибо огромное! Мы из Одессы, но честно говоря, Вашщ отлеь и ресторан заслуживает уважение. Не везде в Одессетак чисто, аккуратно и вкусно, как у Вас! Молодцы!!! будем в вашем городе, обязательно остановимся у Вас. да, немаловажно - персонал дружелюбный и цены у Вас супер!!
Детальніше
08.02.2011 Александр

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Проведение семинара в Reikartz Кировоград доставило массу приятных впечатлений.Отличный уровень обслуживания и отношения. Спасибо!
Детальніше
01.10.2010

Reikartz Кропивницький

Хороший готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Готель на вищому рівні, доброзичливий персонал, стерильна чистота,оперативність. Велике і щире дякую за вашу працю та піклування за нас.
Детальніше
21.05.2010 Р. Н.

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Никогда не писал отзывы, даже при посещении выставок, но при контакте с Вашим персоналом, получил хороший заряд доброты и внимания. Сохраняйте его и дарите клиентам!!! Под впечатлением!
Детальніше
21.05.2010 Любавин А.А.

Reikartz Кропивницький

Відмінний готель
Обслуговування
Чистота
Комфорт
Харчування
Показати докладніше
Відгук
Вкусные завтраки. Приветливый персонал. Разнообразие блюд и напитков превзошло все ожидания! Гостиница Reikartz лучшая в городе, во многом благодаря ресторану!!! В следующий раз, приехав в Кировоград, выберем только Reikartz! Спасибо вам!
Детальніше

Увага! Готель «Reikartz Кропивницький» працює з посиленими заходами безпеки! Якщо у вас виникли додаткові питання або вам необхідно забронювати номер, ви можете звернутися до відділу бронювання за телефоном: +38 (067) 570 65 49 або e-mail: reservation.hg@reikartz.com.

У вартість номера входить: проживання, сніданок «шведський стіл», Wi-Fi, парковка у 300 м від готелю, податки (крім туристичного збору). З 1 квітня 2019 р. рішенням місцевої ради встановлено ставку туристичного збору, в залежності від вартості проживання, у розмірі 0,1%, 0,25% чи 0,5% — для резидентів (внутрішній туризм) та 1 % — для нерезидентів (в'їзний туризм) від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року для однієї особи за кожну добу тимчасового розміщення в готелі.

Діти до 5 років включно розміщуються безкоштовно в одному номері з батьками без надання додаткового місця. Вартість розміщення дітей старше 5 років і дорослих на додатковому місці в номері — 300 грн, включаючи сніданок.

captcha