Reserve room

captcha
Write your contacts

Reikartz Kamianets-Podilsky

Reviews hotel Reikartz Kamianets-Podilsky

Vira Anedchenko

Vira Anedchenko

Let me remind you that I am always at your service if you have any questions or suggestions related to the level of service at the Reikarz Hotel Group. I will also be grateful if you share your impressions about the rest in our hotels!
Write a review
28.08.2020 Юрій

Reikartz Kamianets-Podilsky

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages
Зручне розташування, чисті номери
Disadvantages
Бронювання готелю Неодноразово бронюю готелі, проте такого нерозуміння не зустрічав . Бронював через центральний офіс , дівчина декілька раз перепитувала кількість проживаючих та категорію номеру, врешті решт отримав підтвердження броні (3дор та 1 дит ) Визначили категорію номеру напівлюкс, оскільки він містив дві кімнати, номер не мансардний. Через деякий час адміністратор передзвонила з уточненням кількості дорослих. В цей же вечір о 21.30 знову дзвінок від адміністратора з питанням чи дитині потрібне додаткове місце . На наступний день заселення вранці знову зателефонувала адміністратор з питанням щодо додаткового місця, знову сказали що не потрібно. Прибувши в готель, були неприємно вражені : номер однокімнатний, мансардний, третє ліжко для дорослого не підготовлене. І це після чотирьох дзвінків адміністрації готелю. Вибачення не отримали Неприємно
Response of the management company

Шановний Пан Юрій, 
Дякую Вам за те, що обрали наш готель. Дозвольте мені принести Вам наші вибачення щодо непорозуміння із бронюванням під час Вашого заїзду. Ми пропрацювали ситуацію зі співробітниками служби прийому та розміщення та з відділом бронювання. 
Пан Юрій, ми зробимо все можливе щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому та справити на Вас найкраще враження під час Вашого наступного бронювання. 
Чекаємо Вас знову в нашій мережі!

З повагою,
Віра Анедченко,
Директор з гостинності RHG
 

Details
04.08.2020 Сергій

Reikartz Kamianets-Podilsky

Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages
Розташування, персонал готелю
Disadvantages
Відсутність якісного wi-fi на деяких поверхах (особливо 4поверх). Адміністрації готеля неодноразово вказувалося на цей прикрий факт.
Response of the management company

Шановний Пан Сергій, 
Дякую Вам за вибір нашого готелю за Ваш коментар. Дозвольте мені принести Вам наші вибачення, якщо робота мережі WiFi не була бездоганною. Ми запланували купівлю та встановлення додаткового обладнання, щоб надавати Вам послугу найвищої якості. 
Чекаємо Вас знову в нашій мережі!

З повагою,
Віра Анедченко,
Директор з гостинності RHG

Details
16.02.2020 Вадим Заярний

Reikartz Kamianets-Podilsky

Horrible hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages
Не зміг оцінити...
Disadvantages
Такого бронювання готелю я давно не зустрічав - адміністратор Андрій не вміє спілкуватися із клієнтами, двічі кидав трубку та пояснював що пропав зв'язок/і що він не міг передзвонити... Оскільки я часто зупиняюся у готелях - це найгірше бронювання із усих і у мережі Рейкартц і серед інших в цій ціновій кат. Якщо готель не має 100% заселення - управляючому готелю потрібно міняти/або вчити персонал, а якщо заселення переважно повне -то можна нічого і не покращувати.... а я буду бронювати у цьому місті для проживання інші готелі. Я не рекомендую цей готель. З повагою, Вадим.
Response of the management company

Шановний Пан Вадим, 
Дякую Вам за звернення. Ми дуже стурбовані Вашим відгуком та описаною Вами ситуацією. 
Ми провели плідну роботу зі співробітником стосовно важливості зв'язку з Гостями у разі обірвання дзвінка. 
Ми прагнемо дарувати нашим Гостям сервіс найвищої якості і дякуємо Вам за те, що допомагаєте нам ставати краще.
Завжди раді бачити Вас в нашій мережі. 

З повагою,
Віра Анедченко,
Директор з гостинності RHG

Details
14.02.2020 Ольга

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages
Розташування, ввічливий навчений персонал, у номерах чисто. Сподобалися матраци. На жаль, на рецепції на запитання про марку змогли лише відповісти, що вони "італійські".
Disadvantages
Зупинялася в інших готелях цієї ж мережі, чомусь саме у Кам'янець-Подільському були нюанси, які дуже неприємно вразили. Номер якийсь "безтолковий", наче все є, але непродумано і незручно. Розетка біля ліжка лише одна (у сучасному світі електроніки і гаджетів це просто смішно), зате є ще одна у передпокої - навіщо вона там? Дуже тьмяне світло. У ванній немає гачка для рушників, а сушка аж на протилежній стіні, треба тягнутися. Те саме стосується тримача для туалетного паперу. Це все ніби не смертельно, але який "геній" те все проектував? Тепер про зовсім погане. Із каналізації такий сморід, що аж очі вилазять. Так, рецепція пояснила, що це специфіка міських мереж, але перебування підпсувало суттєво. Сніданок просто неїстівний. Це дуже дивно, бо вечеряли у цьому ж ресторані, і все було надзвичайно смачно. Що треба було зранку робити з рисом, щоб він був твердим і несоленим? Чому млинці на смак нагадують мокрий папір? Щодо обслуговування - був один неприємний нюанс. Ми заселялися 9 лютого, на рецепції повідомили, що сніданок з 8 ранку (це було досить незручно, бо був ризик не встигнути на роботу). Через кілька днів дуже випадково виявили, що з 10 лютого розклад було змінено і сніданок вже з 7-00. Рецепція про це нічого не сказала. Формально їх немає у чому звинуватити, але це не той рівень, якого очікуєш від Рейкарцу.
Response of the management company

Шановна Пані Ольго, 
Щиро вдячна Вам за те, що скористалися нашими послугами та поділилась своїми враженнями. Ваша думка дуже важлива для нас. 
Ми прочистили каналізаційний злив в Вашому номері, а також  взяли до уваги Ваші побажання щодо комплектації кімнати. 
Дозвольте мені принести Вам наші щирі вибачення щодо відсутності інформації про час сніданку. Портьє телефонувала Вам в номер, але на жаль Вас не було в кімнаті. Оскільки Ви проживали у складі групи, інформація була надана організатору. 
Ми пропрацювали Ваші зауваження щодо страв на сніданку з кухарами і наступного разу зробимо все можливе, щоб справити на Вас найкраще враження.  
Чекаємо Вас знову в нашій мережі!

З повагою,
Віра Анедченко,
Директор з гостинності RHG

Details
03.07.2019 Игорь Райков

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Advantages

Спасибо огромное администрации и обслуживающему персоналу отеля, за хорошо проведенное время в замечательном городе. Понравилось все, чисто, уютно, вкусно.

Disadvantages

Их нет.

Response of the management company

Уважаемый Игорь, 
Спасибо Вам большое за положительный отзыв. Мы неимоверно рады, что наш отель произвел на Вас положительное впечатление. 
Ждем Вас снова в нашей сети!

С уважением,
Вера Анедченко,
Директор по гостеприимству RHG

Details
05.10.2015 Ольга

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Дякую за позитивні емоції від готелю та його персоналу! Ми з чоловіком поселялись пізно і трохи переживали за авто і вечерю. Натомість були приємно вражені швидким поселенням, чистотою номера та пізньою СМАЧНОЮ вечерею!!! В Кам"янець приїхали святкувати 15 річницю одруження, і повернулись додому з масою позитиву! Ми багато подорожуємо(особливо за кордоном) і повірте, такої чистоти та обслуговування ще треба пошукати. Молодці!!!
Details
15.09.2015 Михаил

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Сегодня первый раз остановился в Каменец-Подольском (есть большой опыт остановок в других отелях этой сети). Расположение - поразило. При подъезде только успевал крутить головой по сторонам (очень пожалел, что раньше не останавливался тут) - очень красиво.
А теперь номер:
как всегда (почти) - чисто, удобно, порадовала вешалка для верхней одежды (вчера в Житомере, причем более в номере высокой категории, такой вешалки не было), так же порадовало отсутствие стекла на поверхности рабочего стола, за что скали спасибо мои руки (не мерзнут на деревянной поверхности) и мышка от бука (не нужна дополнительная подкладка-коврик).
Не порадовало -
1. На две прикроватные тумбочки - всего одна резетка, хотя по номеру раскиданы довольно в неожиданных местах.
2. В ванной комнате - большая сушила обсолютно холодная при указателе настройки - максимум.
3. Очень слабый интернет.
4.И самое большое огорчение - в будний день завтрак только с 8-ми часов. Непонятно....
Details
14.04.2015 Горова Ольга

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Тількі-но повернулися додому з Кам"янець-Подільска, де побували завдяки вашій Великодній програмі - нам з родиною дуже сподобалось: і сервіс, і умови проживання, і сама програма - все було чудове. Цікаві екскурсії.
Ми дуже добре відпочили, за що вам вдячні. Трохи нервувалися, бо молодшій донці лише 3 рочки, чи не відобразиться це на ставленні персоналу, але все було прекрасно і нам навіть з нею допомогали.
У цілому є лише одне зауваження: ще до приїзду нам відмовили у організації трансферу з Хмельницького (прямий потяг з Запоріжжя), у той час як на місці адміністратори без усіляких проблем організували поїздку назад (За що - величезна подяка!).
Скажу чесно, що і до готелю було б приємніше добиратися не самим. Бо ми вперше були і у Хмельницьому, і у Кам"янці, а знаючи, що нас зустрічають, хай навіть і таксі, але те, що найняте готелем - почувалися б спокійніше. Бо нам на початку відповіли, що з Хмельницкого часто ходять маршрутки. Але ж де той автовокзал, і як потім добиратися до готелю з двома дітьми - нам не пояснили.
Але то таке, пропозиція. В усьому іншому - ніяких нарікань, лише подяка!
Details
19.11.2014 Марина

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Хотим всей семьей поблагодарить организаторов проекта Резиденции в отеле Рейкарц Каменец-Подольский, приезжали в прошлом году несколько раз, ребенок был неимоверно счастлив попасть в настоящую сказку, так как к сожалению в наше время дети перестали верить в Святого Николая и Дедушку Мороза!

Ждем с нетерпением открытия Резиденции в этом году, чтобы написать письмо Святому Николаю, поучаствовать в мастер-классах, и конечно же больше всего наш сын ждет скорой встречи с добрым дедушкой!

Удачи Вам, и еще раз спасибо за такие замечательные проекты, они делают детство наших детей ярче!

С уважением,
Марина, Артем и Ромочка Коваленко
Details
11.11.2014

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
It was a really strange thing - you have a a first aid kit but your staff is forbidden to give any medicine to visitor. What's the purpose of this statement in information notes?
I have a headache but I'm not allowed to take pills you have (I assume you do because your staff says so) - it's really weird...
Response of the management company
Dear Sir/Madam,

As usual there is a first aid kit in the hotel with such stuff as plaster, cotton balls, iodine, bandage, hydrogen peroxide etc. Our staff is not allowed to provide guests with pills or medicine which are used oral for the reason they don’t have medical education and there in no information about guests possible allergy or counter-indication. To help our guests we are always ready to call ambulance or use medicine which is familiar for guest from the nearest pharmacy.

Hope for your understanding.

Sincerely yours,
Tetiana Brynzak
Chief Customer Officer
Reikartz Hospitality Group
Details
12.05.2014 Неля

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Отдыхали на майские в Рейкартц Каменец-Подольский. От отеля остались только самые приятные впечатления. Персонал очень внимательный и вежливый. Все просьбы ( доп. одеяло, чайник в номер, устранение комаров и т. д) выполнялись молниеносно. Не смотря на полную загрузку отеля, в связи с праздниками, создается впечатление, что ты действительно желанный гость. Отель находится в очень удачном месте, в самом центре города. Номера очень уютные и тихие ( соседей за стенкой не слышно). Завтрак присутсвовал в полном обьеме до 11:00.А главное он был достаточно разнообразным.Я была почти во всех отелях сети, но этот отель мне показался самым лучшим.
Details
02.05.2014 Лариса

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
В ресторане готовили картофельное пюре 1.5 часа. В результате, подали холодным. Еще одно блюдо забыли приготовить. Счет ждали пол-часа. Обслуживание как в худших советских забегаловках.
Response of the management company

Добрый день, Лариса!

От всего коллектива компании и сотрудников отеля приносим Вам свои извинения за причинные неудобства.

Руководство Службы ресторанного сервиса уже приняло меры по недопущению подобных ситуаций в будущем. Также проведены дополнительные тренинги по обслуживанию гостей при полной загрузке ресторана.

Надеемся, что Вы дадите нам возможность исправить ситуацию при следующем посещении нашего ресторана в отеле «Reikartz Каменец-Подольский».

С Уважением,
Татьяна Брынзак
Директор по гостеприимству
Reikartz Hospitality Group

Details
26.11.2013 Дмитро

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Я святкував своє день народження у ресторані!!це було жахливо і як це можна було назвати рестораном(((мені просто стидно перед друзями їх було 25. чоловік!!!поперше ми знали все меню яке буде сіли за стіл а мясноі закуски не має!!!ой вибачте забули покласти зараз принесемо!ну добре нічого страшного!!!через 15хвилин приносять ЗАМОРОЖЕНУ з льодом буженіну ну звісно всі почали сміятися з посинівших шматків м'яса з льодом!!!хоча перед цим адміністратор запевнила все свіженьке рано купуємо вечером на стіл!!!!певно вони зранку заморозили то м'ясо ))))потом дискотека дав діджею свою флешку з музикою коштує вона 200грн!!!закінчилась дискотека ми сіли за стіл!я повертають до діджея а його вже не має!!!приіхав на другий день попросив номер моб. Діджея мені не дали сказали він принесе флешку ми передзвонимо )))так я ще їздив три рази ми передзвонимо і вам віддамо флешку!!!!!діло не в грошах а головне людьми бути !!!навіщо позорити так марку вашу?після цього нікому не раджу цей ресторан!!!!не знаю як готель але ресторан і адміністратор позорять марку REikartz
Response of the management company

Доброго дня, Дмитро!

Нам дуже шкода, що Ви залишилися незадоволені рівнем сервісу в ресторані готелю «Reikartz Кам'янець-Подільський» під час святкування Дня народження. Дякуємо Вам, що не залишилися байдужим і написали свої враження.

Ваш відгук допоможе нашим новим співробітникам ресторану Reikartz Кам'янець-Подільський ніколи не допускати подібних помилок, так як і попередній адміністратор ресторану, і шеф-кухар більше не працюють в нашій команді. Також ресторан більше не співпрацює з ді-джеєм, який організовував дискотеку на Вашому святі, і ми будемо дуже вдячні, якщо Ви дасте нам Ваші координати, щоб ми змогли відшкодувати вартість флешки зручним для Вас способом.

Прийміть ще раз наші щирі вибачення! Завжди раді бачити Вас у нас в гостях і сподіваємося, що новий колектив ресторану в готелі « Reikartz Кам'янець-Подільський» зможе виправити Ваші враження, і Ви станете нашим постійним гостем!

З повагою,
Вікторія Корчагіна,
Директор з гостинності
Reikartz Hospitality Group

Details
29.10.2013 Людмила

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Были в вашем отеле в Каменец-Подольском в период празднования Независимости Украины в августе.
Воспоминания не самые лучшие - бронировали и предооплачивали два номера с доп.местами. в итоге никто не удосужился предоставить доп.места. выбивали "с криками УРА".
В ресторане - это просто жуть, даже и вспоминать противно. Заявленные итальянская и европейские кухни - полный бред, все приготовлено как в советских столовых, и это, как ни жаль, не преувеличение.
В солянке вообще телипалась кусок свиной шкуры и на замечание ответ официанта просто поразил - "это наша концепция".... то, что мы заказали на вынос - пельмени, зразы, сало, котлеты по-киевски, все было упаковано в грязные б/у пакеты!!!! это просто жуть!!!!
при нас отдыхающий из Германии вообще шеф-повара трепал за грудки за качество и хамство.
Так что ваша "картинка отеля" не соответствует действительности.
Response of the management company

Добрый день, Людмила!

Нам искренне жаль, что у Вас остались негативные впечатления о Вашем пребывании в отеле Reikartz Каменец-Подольский.

В связи с тем, что загрузка отеля в период празднования Дня Независимости Украины значительно превысила плановый показатель и произошла задержка с организацией дополнительных мест. Безусловно, мы должны были подготовить дополнительные места еще до Вашего приезда, однако их организовали сразу же по Вашему прибытию. Благодарим Вас за ожидание.

Как показало служебное расследование, во время Вашего пребывания в ресторане имел место конфликт гостя с официантом. Однако мы сделали все возможное, чтобы максимально быстро сгладить данный инцидент. Нам крайне неприятно, что Вы стали его свидетелем.

Спасибо Вам за замечание касательно кухни. Мы тщательно следим за тем, чтобы гостям были поданы только качественные блюда. В случае, если гости не довольны вкусовыми качествами блюд, мы всегда готовы заменить данные позиции.
Для блюд на вынос используются одноразовые упаковки. После чего они кладутся в одноразовые пакеты. Приносим за извинения, что был использован другой пакет и за некорректные разъяснения официанта касательно подачи солянки.

С сожалением отмечаем, что Вы не приняли наши комплименты и извинения. Уверяем Вас, что все произошедшее – единичный случай, и мы тщательно проконтролируем, чтобы описанные Вами ситуации более не повторились.

С Уважением,
Корчагина Виктория
Директор по гостеприимству
Reikartz Hospitality Group

Details
22.10.2013 Илона Григорьева

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Добрый день!
Наша компания проводила цикловую встречу в отеле Рейкарц в Каменец-Подольском с 26 по 30 августа.
Хочу, хоть и задним числом, но всё же искренне поблагодарить управляющих Елену и Андрея за такой тёплый приём. У всех сотрудников как из украинского офиса компании, так и коллег из СНГ, остались замечательные впечатления и приятные воспоминания.

Отдельная благодарность Елене за замечательную организацию экскурсий и товарищеских ужинов.
Андрею огромное спасибо за слаженную работу и организацию научных заседаний.

Приятно удивила отзывчивость персонала отела, часто на просьбы что-либо исправить или помочь в чем-то встречаешь невразумительный взгляд, но в этом отеле и днём и ночью помогали в считанные минуты.
А кухня - пальчики оближешь :) такой вкусный борщ мы не ели давно (а ещё и банош!!!!!) Спасибо повару Галине.

СОВЕТУЮ!
Григорьева Илона, компания Бакстер + к моим словам так же охотно присоединился коллега Стас Горбачевский из компании Драйв Форс, который помогал нам в организации встречи.
P.S.Надеемся этой осенью ещё Вас навестить!
Details
14.10.2013 Светлана

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Самый лучший отель в Каменце-Подольском. Обслуживание на высшем уровне. Спасибо за Вашу работу и за наш отдых.
Details
26.08.2013 Святослав

Reikartz Kamianets-Podilsky

Good hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Крайне НЕ рекомендую кушать в ресторане отеля Reikartz в Каменец-Подольском: после заказа завтрака до первого блюда прошло 45 минут, последнее принесли еще через 30, итого - 1,5 часа завтрак. К тому же, перепутали некоторые блюда и, самое главное, 85% блюд абсолютно невкусные, притом, что это были омлеты, глазуньи, оладьи, блинчики - то есть очень простые блюда. При этом сначала врали, что кухня перегружена, хотя кроме нас еще была одна пара, а потом признались, что кончились яйца - и это утром 24 августа, когда предполагается наплыв людей. Пароль дали от гостевого WIFI города, а не своей сети, который в принципе не работает. Правда, в конце концов, в качестве извинения сделали комплимент в виде всех заказанных десертов.
Response of the management company
Добрый день, Святослав!

Большое спасибо за то, что Вы рассказали нам Ваши впечатления. Описанная Вами ситуация крайне неприятна. В тот день на открытой площадке действительно было занято только два столика. Однако, большинство гостей находились в кафе, в ресторане, во внутренних помещениях - и в связи с этим кухня действительно была перегружена. Персонал делал все возможное, чтобы оказать максимум внимания всем гостям. Однако, загрузка в три раза превысила запланированную и даже срочно докупались некоторые ингредиенты для блюд. Мы понимаем, что это абсолютно не уменьшает того факта, что данная ситуация недопустима. Официант, безусловно, должен был заранее предупредить о задержке выдачи блюд. Мы проведем работу с нашими сотрудниками - как действовать в подобных случаях. Также мы проводим тщательное служебное расследование по Вашему замечанию о вкусовых качествах блюд. Наша основная цель - чтобы такая ситуация никогда не повторилась. Уверяем Вас - над этим мы уже активно работаем! Спасибо Вам за то, что Вы приняли наши скромные комплименты!

Я бы хотела прокомментировать Ваше замечание о доступе в сеть Интернет: в месте расположения отеля городская точка Wi-Fi отсутствует, нашим гостям выдается пароль к wi-fi отеля с логином - kamenec-guest.

Приносим свои извинения за сложившуюся ситуацию. Надеемся на Ваше понимание и на то, что Вы вернетесь к нам вновь, чтобы убедиться, что мы работаем над своими ошибками!

C уважением,
Ирина Барабанова
Директор по гостеприимству
Reikartz Hotel Group
Details
10.07.2013 Светлана

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Качественная работа персонала, хорошая кухня, хорошая скорость интернета, уютно. Цена соответствует качеству предложенных услуг. Нам понравилось в отеле г. Каменец-Подольский, попробуем воспользоваться услугами других отелей этой сети. Спасибо!
Details
06.05.2013 Виноградов Андрей

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Отличный гостеприимный отель европейского уровня. Внимательный,отзывчивый персонал, готовый помочь клиенту по любому вопросу. Прекрасное расположение и интерьер (останавливались в номере полулюкс мансарда). Отдельное спасибо управляющей отеля Ольге за заботу и профессионализм. Мы очень рады, что первое знакомство с городом Каменец-Подольский началось с Вашего отеля. Удачи Вам! С уважением, Татьяна и Андрей.
Details
04.05.2013 Liza, Lena & Jesper Lindholt

Reikartz Kamianets-Podilsky

Excellent hotel
Service
Cleanliness
Comfort
Food
Show more
Review
Dear Reikartz Kamianets-Podilsky!
We had the most wonderful time at your hotel. You were all so friendly and service minded. We will be recommending you to all friends heading to Kamianets! And we hope to be back ourselves!
Liza, Lena and Jesper
Details

Dear guests! Reikartz Kamianets-Podilsky will continue to operate with enhanced security measures! If you have any additional questions you may also contact our central reservations office by phone: +38 (067) 570 65 49 or e-mail: reservation.hg@reikartz.com.

Room price includes: accommodation of your choice, buffet breakfast, Wi-Fi, parking, taxes (except for tourist tax). From February 6, 2019, the local council established a tourist tax rate of 0,4% for resident (domestic tourism) and 0,4% for non-resident (inbound tourism) of the minimum wage established by law for January 1 of the reporting year for one person for each day of temporary accomodation of a person at the hotel.

Children up to 5 years are allowed to stay with their parents for free, with no extra beds provided. The cost of an extra bed for use by children over the age of 5 and by adults is 300 UAH.

captcha